Vis vejr og temperatur i Mac OS X Menulinje

Vi viste dig, hvordan du viser CPU temperaturen i din Mac OS X menulinje, men hvad med at vise den rigtige temperatur udendørs? En lille gratis app kaldet Meteorolog gør netop det, sidder i din menulinje og giver dig vejret opdateringer på de steder, du angiver.

Meteorologen sætter en sporet placeringstemperatur sammen med et lille ikon for at vise det aktuelle vejr lige i menulinjen. Når du klikker på menupunktet, vises en fuld menu, der giver mulighed for at spore flere steder vejr, prognosen, højder og nedture, fugtighed, tryk, UV-indeks, synlighed, fugtighed, vindhastighed og retning, og selv solen og månen stigende og indstillingstider. Hvis du vil se radaroplysninger, der også er tilgængelige, kan du se hvad du ser, og hvad du ikke kan tilpasse.


Ikke en dårlig gratis app, hvis du kan lide at holde øje med vejr og temperaturer uden for din digitale verden, men find noget som vejret Dashboard-widget for begrænsende.

Du kan downloade Meteorolog gratis på SourceForge

Nice find af LifeHacker, som bemærker, at appen også vil sende vejrvarsler til dig via e-mail eller sms, hvis du ønsker det.