Sådan registreres et Canon PowerShot-kamera

Canon U.S.A. Inc. sælger forskellige typer mindre forbrugerelektronik til forretnings- eller fritidsbrug. For eksempel tilbyder Canon en række digitale kameraer til professionelle fotografer og nybegyndere. PowerShot-linjen indeholder flere forskellige modeller. Registrer dit PowerShot-kamera hurtigst muligt for at fremskynde kundeservice, hvis det er nødvendigt. Du kan gennemføre registreringen online.

Trin 1

Naviger til USA.Canon.com for at registrere dit PowerShot-kamera.

Trin 2

Hold musen over "Forbruger- og hjemmekontor" i topmenuen, og klik på "Produktregistrering."

Trin 3

Opret en ny konto ved at klikke på "Opret en Canon-konto." Indtast et bruger-id og en adgangskode, og klik på "fortsæt". Indtast din e-mail-adresse, navn, postadresse, telefonnummer og svar på sikkerhedsspørgsmål. Klik derefter på knappen Send for at oprette din konto.

Trin 4

Klik på det område af din skærm, der siger "Klik her" for at blive omdirigeret til loginskærmen. Indtast dit bruger-id og din adgangskode, og klik på loginsknappen.

Trin 5

Klik på "Produktregistrering" og derefter "Digitale kompaktkameraer" fra listen over produkttyper (PowerShot-kameraerne falder ind under denne kategori).

Trin 6

Vælg PowerShot-serien til dit kamera. Hvis du ikke er sikker, kan du klikke på "Andet PowerShot".

Trin 7

Klik på modelnummeret til dit PowerShot-kamera.

Indtast alle de oplysninger, der er nødvendige for at registrere dit produkt, inklusive dit navn, din postadresse, din e-mail-adresse, købsdato og dit PowerShot-kameras serienummer. Klik på knappen Send for at registrere dit produkt hos Canon.