Sådan læses slettede tekstbeskeder fra en mobiltelefon

Mobiltelefoner, der er på et globalt system til mobiltelefonnetværk eller GSM-netværk, har et SIM-kort, der gør det nemt for dig at gemme alle dine vigtige data. SIM står for abonnentidentitetsmodul, og SIM-kortet gør det muligt for dig at hente tekstbeskeder på din mobiltelefon, der er blevet slettet. Ved hjælp af en SIM-kortlæser kan du gendanne beskeder, der ved et uheld er blevet slettet, eller overvåge dit barns mobiltelefonbrug.

Find din telefons SIM-kort. For at gøre dette skal du blot åbne batteridækslet og fjerne batteriet. Du skal se et lille kort, der ligner et mikrochip - det er dit SIM-kort. Hvis der ikke er noget kort under batteriet, er det sandsynligt, at din mobiltelefonudbyder ikke er en del af GSM-netværket. I så fald skal du ringe til din udbyder og anmode om en oversigt over din sms-historik. Nogle virksomheder giver dig muligvis ikke disse oplysninger uden en retskendelse.

Undersøg forskellige SIM-kortlæsere for at bestemme, hvilken der passer til dine behov. Der er adskillige valg, såsom Cell Phone Spy, Zonet og ZiO FoneMate. Cell Phone Spy blev vist på CNN.

Brug den cd, der fulgte med din SIM-kortlæser, til at installere den korrekte software. Følg eventuelle anvisninger, der dukker op, og vent på, at programmet er færdig med installationen, inden du fortsætter.

Fjern SIM-kortet fra din mobiltelefon, og sæt det i kortlæseren. SIM-kortet skal glide let ind i læseren, som i det væsentlige er et USB-flashdrev. Når SIM-kortet er på plads, skal du sætte kortlæseren i din computers USB-port.

Åbn kortlæserprogrammet, hvis det ikke automatisk åbnes, når du indsætter læseren i USB-porten. Der skal være et ikon på skrivebordet, der åbner programmet, hvis du dobbeltklikker på det.

Følg instruktionerne for at gendanne slettede tekstbeskeder. Nogle læsere har mulighed for at udskrive meddelelserne, men du kan stadig udskrive dem, hvis din læser ikke har den funktion. Fremhæv blot meddelelserne, og kopier dem til et tekstbehandlingsdokument, og udskriv derefter som normalt.

Tag SIM-kortlæseren ud af din computer, når du er færdig med at hente beskederne. Skub SIM-kortet ud af læseren, og vend det tilbage til din mobiltelefon, inden du udskifter batteriet og batteridækslet.

Tips

Gem en kopi af tekstbeskederne på din harddisk for nem hentning i fremtiden.