Ændring af Windows i Mac OS X med Modificatortaster

I moderne versioner af Mac OS X er muligheden for at ændre størrelsen på et hvilket som helst vindue fra et hvilket som helst hjørne eller side af det muligt. bare tag på den, og når din markør vender ind i den lille dobbeltsidede pil, skal du begynde at trække. Det er en god tilføjelse i sig selv, men størrelsesfunktionen bliver endnu bedre, når nogle modifikationsnøgler anvendes, hvilket yderligere kan hjælpe med at justere og direkte ændre størrelsen af ​​Windows i OS X.


Du bruger et klik og træk bevægelse med markøren ud over modifikationsnøglerne for at få disse tricks til at fungere.

Vindueændring af modificatortaster til Mac OS X

  • Klik og hold skift - Ændrer vinduet i den retning, du trækker, samtidig med at du beholder vinduets eksisterende billedforhold
  • Klik og hold indstilling - Ændrer vinduet fra den side, du trækker, samt siden direkte modsat
  • Klik og hold Indstilling + Skift - Kombinerer begge dele for at ændre størrelsen på vinduet i alle retninger, samtidig med at billedforholdet holdes nede, fra midten af ​​vinduet udadtil

Option + Shift dragtricket er særligt nyttigt, hvis du støder på et vindue, der er for stort til at passe på skærmen, da det kan bruges til at bringe vinduets titellinje tilbage på displayet af en Mac.

Disse modifikationsnøgler skal fungere i hver noget moderne version af OS X, fra Lion gennem El Capitan og videre. Jeg havde vidst om de to første, men den sidste combo blev fundet på MacGasm, så hovedet er op til de fyre til spidsen.

Hvis du er opmærksom på et andet vindue, skal du ændre størrelsen på trick, så lad os vide i kommentarerne.