Sådan repareres en 360 E64-fejl

Elementer, du har brug for

  • Torx skruetrækker

  • Lang tynd tyk nål

  • Mini flad skruetrækker

  • SATA-kabler

  • 12-volt strømkabel

Så du sidder ned i din behagelige stol og spiller dit yndlingsspilsystem og bam! Pludselig er der en tom skærm og et rødt lys. Var du lige færdig med scenen? Nix. Desværre oplever du muligvis Xbox 360-fejlen E64, også kendt som dødens røde ringe. En fejl af denne sværhedsgrad forhindrer dig i at spille noget spil på dit system, indtil du får det løst. En garanteret reparation fra Microsoft er gratis; det vil dog tage en måned, før du er i gang og spiller igen. Hvis du ikke længere er under garanti, taber du $ 140 plus et forsendelsesgebyr. At lave løsningen selv er derfor en genial idé.

Adskil Xbox 360

Fjern enhver disk, der i øjeblikket er i diskdrevet. Sluk for spillekonsollen.

Flyt spilkonsollen til et arbejdsområde, hvor du er i stand til at adskille den. Placer din finger i USB-slotpanelet, og træk frontpanelet af. USB-stikkene findes i nærheden af ​​tænd / sluk-knappen på fronten af ​​konsollen.

Find de små klip, der holder de øverste gitre fast på konsollen. Brug en tynd slidstærk nål, en, der er tynd nok til at glide mellem gitteret og holdbar nok til ikke at bøjes under tryk, for at løsne disse topgitre. Fire klip fastgør de øverste harddiskgitre til konsollen. Ved at lægge pres på hængslerne kan du fjerne hvert gitter.

Fjern de fire kabinetklip, der findes på forsiden af ​​konsollen. Brug fladskruetrækkeren til at fjerne de fire clips ved at lægge et lille pres på dem. Klippene er små knaplignende strukturer, som, når du lægger pres på dem, låser op for konsollets chassis. Løft den øverste halvdel af sagen ud af den nederste halvdel.

Fjern de bageste klip fra konsollen ved at tage nålen og køre den langs den bageste foldelinie i konsollen. Når du løber nålen derovre, klemmer klemmerne sig, når du anvender tilstrækkeligt tryk. Syv klip findes på bagsiden af ​​konsollen; når du passerer dem, vil du høre et klik for at bekræfte, at de ikke løsnes.

Lirk DVD-skubbeknappen og rammen ud af DVD-læseren ved hjælp af den flade skruetrækker.

Fjern de seks Torx-skruer med Torx-skruetrækkeren. Skruerne findes på bagpanelet. De er arrangeret med tre øverst i hver ende og en i midten og tre lige under i samme layout.

Fjern DVD-drevet ved at fjerne SATA og strømkabler. Tag din hånd, og tag fat i det tynde kabel, som er SATA-kablet, og træk det forsigtigt, indtil det trækker stikket ud. Gentag den samme handling på bundkortet. Træk i strømkablerne, indtil de også forsigtigt fjernes. Gør det samme med stikket på bundkortet.

Sæt DVD-kablerne i igen ved hjælp af enten de samme kabler eller udskift dem med nye. De samme kabler kan bruges, hvis konsollen simpelthen har brug for, at kablerne skal sættes i igen. Hvis du stadig har problemer med de gamle kabler, skal du købe nye kabler, fordi dine kabler sandsynligvis er defekte. Saml systemet igen, og tænd det. Fejlmeddelelsen skulle ikke vises længere, og du kan begynde at spille igen.

Advarsler

Ved at åbne din Xbox 360 annullerer du enhver garanti, så sørg for at bruge disse trin som en sidste udvej.