Sådan tilsluttes pinhole-kameraer

Et pinhole-kamera er groft defineret som et kamera med en linse, der åbner omkring en til to millimeter i diameter. Disse kameraer er typisk meget små med nogle ikke større end kvartaler og bruges ofte i overvågningsoperationer eller barnepige på grund af deres alsidighed og lette at skjule. Pinhole-kameraer optager ikke video (med undtagelse af nogle modeller, der muligvis optager på MicroSD-kort) og er i stedet kablet til en skærm, hvor billederne kan observeres. Dette kan enten gøres med hardware, i tilfælde af en barnepige-kamera, eller trådløst, når du har brug for kameraet for at være mobil. Uanset hvad er det nemt at tilslutte disse små spionkameraer.

Kabelforbundne kameraer

Trin 1

Anbring kameraet, hvor du vil overvåge. Find kablet, der kommer ud af bagsiden af ​​kameraet, der ender i et kompositvideostik. Dette stik har en gul ring, hvilket indikerer, at det er til video. Kameraet kan også have lydstik (som er røde og hvide).

Trin 2

Tilslut den ene ende af det sammensatte videokabel til videostikket, der kommer ud af kameraet, og den anden ende til det sammensatte videoindgangsstik på din skærm (tv). Videoindgange er typisk på bagsiden af ​​fjernsyn / skærme og er korrekt mærket med gule ringe.

Tænd både kameraet og skærmen, og indstil skærmen til den rigtige videokanal ved hjælp af "SOURCE", "INPUT" eller "VIDEO" -knappen på skærmen eller dens fjernbetjening. Når videokanalen er indstillet, skal billederne fra kameraet vises på skærmen.

Trådløse kameraer

Trin 1

Indstil det trådløse kamera, hvor du vil overvåge. Området skal være stort nok til også at indeholde den trådløse videosender.

Trin 2

Tilslut kameraets videooutput til videoindgangen på den trådløse sender ved hjælp af et af de sammensatte videokabler. Udgangs- og indgangsstikkene er tydeligt mærket med en gul ring.

Trin 3

Tilslut videoudgangen fra den trådløse videomodtager til videoindgangen på skærmen / fjernsynet ved hjælp af det andet kompositvideokabel. Som på transmitteren og kameraet er begge indgange mærket med en gul ring.

Trin 4

Tænd alle enhederne, og drej skærmen / fjernsynet til den rigtige videokanal. Den korrekte kanal bestemmes af hvilken videoindgang du brugte; hvis skærmen kun har en videoindgang, skal du bruge den eneste videokanal, som skærmen har.

Indstil den trådløse modtager til den korrekte frekvens, så den kan opfange de signaler, der sendes fra senderen. Tuning instruktioner varierer fra model til model, så konsulter dit specifikke mærke's brugervejledning, hvis du har spørgsmål. Når du er færdig, skal videoen fra kameraet vises på skærmen.