Sådan deaktiveres (eller aktiveres) 3D Touch på iPhone

Nye iPhone-modeller omfatter en interessant funktion kaldet 3D Touch, som giver dig mulighed for at trykke på skærmen i varierende grad af tryk for at få forskellige appgenveje samt forskellige pop og top funktioner. Mens 3D Touch er en nyttig funktion til mange og en af ​​de primære salgs-punkter på iPhone, kan nogle brugere finde det at være distraherende eller irriterende, og derfor kan du ønske at deaktivere 3D touch på iPhone-skærmen.

Ligesom alle andre iOS-indstillinger, hvis 3D touch er deaktiveret, og du ønsker at vende kurset, kan du nemt genaktivere 3D Touch også. Før du slukker for 3D touch, kan du måske justere trykfølsomheden først i stedet for mange brugere, der er en tilstrækkelig ændring på iPhone.

Deaktivering af 3D Touch på iPhone & Plus

Hvis du ønsker at slukke 3D Touch på iPhone, her er hvordan du kan gøre det;

 1. Åbn appen Indstillinger i iOS og gå til "General" efterfulgt af "Accessibility"
 2. Rul ned og tryk på "3D Touch"
 3. Skift den øverste kontakt ved siden af ​​"3D Touch" til OFF-positionen

Når deaktiveret, vil 3D Touch og alle relaterede funktioner ikke længere fungere på iPhone, uanset hvor hårdt eller blødt du trykker på displayet. Ikke mere peeping, ikke mere peaking, ikke mere popping, ikke flere forhåndsvisninger, intet der bruger 3D Touch vil vise, mens denne funktion er slukket.

Aktiverer 3D Touch på iPhone & Plus

Hvis du opdager, at 3D Touch ikke virker på iPhone, er det sandsynligvis fordi det er slukket. Sådan tænder du igen:

 • Åbn appen Settings på iPhone og gå tilbage til "General" efterfulgt af "Accessibility"
 • Rul ned og tryk på "3D Touch", og skift derefter kontakten til ON-positionen
 • Nu med 3D Touch igen, fungerer 3D Touch-funktionerne igen som planlagt, klar til at peak og pop-on links, startskærm ikoner og meget mere.

  Forresten, hvis du forsøger at søge efter 3D Touch i iOS Settings-søgning, vil det for en eller anden grund ikke komme overhovedet - det er sandsynligvis en fejl, der bliver rettet i fremtiden.

  Mac-brugere med den nye Magic Trackpad og den nye model MacBook Pro har også 3D Touch, ligesom Apple Watch, selvom den en gang blev mærket som Force Touch, da den debuterede på disse enheder. Af den måde, hvis du ikke kan lide funktionen på iPhone, kan du også ønske at deaktivere Force Clicking 3D Touch på Mac-trackpadsne også.

  Husk, at 3D Touch kræver en iPhone 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus eller nyere model. Tidligere enheder understøtter ikke funktionen.