Sådan aktiveres et Suddenlink-kabelmodem

Når du abonnerer på internettjenesten fra Suddenlink, sender virksomheden dig et kabelmodem for at oprette forbindelse til deres netværk. Du kan få virksomheden til at sende en repræsentant til dit hus for at aktivere kabelmodemet, eller du kan selv gøre det. For at aktivere modemet og begynde at surfe på Internettet skal dit abonnement på Suddenlink-internettjenesten være aktiv, og du skal have en ledig USB- eller Ethernet-port på din computer.

Trin 1

Sluk for computeren, og tag netledningen ud af stikkontakten. Fjern kabelmodemets netledning fra stikkontakten.

Trin 2

Sæt den ene ende af koaksialkablet i koaksialporten på Suddenlink-kabelmodemet. Sæt den anden ende i kabelstikkontakten.

Trin 3

Sæt kabelmodemets netledning i stikkontakten. Tryk på afbryderen på modemet for at tænde det, hvis det har et. Kabelmodemet har normalt ikke en afbryder. Det kan tage op til fem minutter for modemet at synkronisere med Suddenlink-kabelnetværket.

Trin 4

Sæt den ene ende af Ethernet- eller USB-kablet i Ethernet- eller USB-porten på kabelmodemet. Sæt den anden ende af Ethernet- eller USB-kablet i en åben Ethernet- eller USB-port på computeren.

Trin 5

Sæt computerens strømkabel tilbage i stikkontakten, og start den.

Kontroller lysene på kabelmodemet for at kontrollere modemaktivering. "Aktivitets" -lampen blinker kontinuerligt for at repræsentere modemmets forbindelse til Suddenlink-netværket.