Sådan postes annoncer på Craigslist & Backpage

Craigslist og Backpage er online katalogtjenester, som du kan bruge til at udgive klassificerede annoncer, udgive personlige annoncer, sende genoptagelser og søge job. Det er gratis at offentliggøre de fleste annoncer på begge sider, selvom Backpage opkræver et gebyr for visse tjenester såsom personlige annoncer. Du kan offentliggøre en lokal annonce på enten Craigslist eller Backpage ved hjælp af din yndlingswebbrowser.

Indlæg på bagsiden

Trin 1

Gå til www.backpage.com, og klik på linket til hovedstadsområdet, hvor du vil sende en annonce.

Trin 2

Klik på knappen "Opret en annonce" øverst i browservinduet.

Trin 3

Klik på linket til det afsnit på Backpage, som du vil sende til, og klik derefter på den underkategori, som du bedst passer til dit indlæg, og klik på den placering, der bedst svarer til din placering.

Trin 4

Udfyld annonceformularen. Du skal angive en titel, en beskrivelse af din annonce, en e-mail-adresse og et gyldigt telefonnummer. Du kan eventuelt angive en salgspris, angive placerings- og adresseoplysninger.

Trin 5

Klik på knappen "Gennemse" for at finde et billede, som du vil uploade til din annonce fra din harddisk. Du kan uploade op til fire billeder.

Trin 6

Klik på knappen "Fortsæt" to gange for at sende din annonce til backpage.com.

Tjek den e-mail-konto, du har angivet til Backpage, og åbn e-mailen fra backpage.com. Klik på aktiveringslinket i e-mailen, eller kopier og indsæt linket i din browsers adresselinje. Din annonce er nu aktiv på backpage.com.

Indlæg på Craigslist

Trin 1

Naviger din webbrowser til Craigslist.org-webstedet, og klik på linket "Send til rubrikannoncer" øverst til venstre i browservinduet.

Trin 2

Klik på alternativknappen ud for den type annonce, du vil sende, og klik derefter på den underkategori, der passer bedst til din annonce.

Trin 3

Udfyld annonceformularen. Du skal skrive en titel til dit indlæg, en e-mail-adresse, hvor du kan blive kontaktet, og en "Bogføringsbeskrivelse", der fuldt ud forklarer din annonce. Du kan også klikke på knappen "Tilføj / rediger billeder" for at uploade et billede, der følger med dit indlæg. Klik på "Fortsæt" to gange for at indsende din annonce til Craigslist.

Trin 4

Tjek den e-mail-konto, du har angivet til Craigslist, og åbn e-mailen fra craigslist.org. Klik på aktiveringslinket i e-mailen, eller kopier og indsæt linket i din browsers adresselinje.

Klik på "Accepter" for at acceptere aftalevilkårene, skriv derefter captcha-tegnene i tekstboksen, og klik på knappen "Fortsæt". Din annonce vil blive sendt til den angivne kategori inden for 15 minutter.