Sådan oprettes et Photoshop-plug-in

Photoshop, Adobes grafiske design og fotomanipulation computersoftware, understøtter brugerfremstillede plug-ins for at udvide programmets funktionalitet. Disse plug-ins kan deles på Adobes egen online markedsplads eller fås direkte fra udviklere. Mens nogle plug-ins er gratis, skal der købes mange af de mere funktionsrige plug-ins. For at lave dine egne plug-ins skal du vide, hvordan du programmerer ved hjælp af programmeringssprog C ++. Du skal også have en C ++ -ramme (Visual Studio til Windows eller Code Warrior til Mac eller Unix) og en udviklingsplatform (Adobe Photoshop SDK). En god plug-in vil også kræve sofistikeret viden om algoritmerne bag Photoshop grafisk software.

Trin 1

Bliv medlem af Adobe Developer's Association. Dette medlemskab giver dig rabat på Adobe-produkter (inklusive softwareudviklerens sæt) og teknisk support.

Trin 2

Log ind på Adobe Developer's Association ved hjælp af de legitimationsoplysninger, der blev leveret til dig, da du oprettede dit medlemskab, og download Software Developer's Kit (SDK) specifikt til din version af Photoshop. Hvis du f.eks. Bruger Adobe Photoshop CS2, skal du downloade Photoshop CS2 SDK. Windows- og Macintosh-maskiner har brug for forskellige filer, så sørg for at downloade den korrekte pakke til dit operativsystem.

Trin 3

Læs al dokumentation, der følger med din version af SDK. Der er flere hundrede sider indeholdt i flere .PDF-filer, der forklarer, hvordan Softwareudviklingssættet fungerer, og hvordan du bruger din C ++ -ramme til at kode Photoshop-plugins. Du bør blive meget fortrolig med dokumentationen, før du begynder at kode et plug-in.

Trin 4

Skriv koden til dit plug-in. Denne proces vil variere dramatisk afhængigt af typen af ​​plug-in, du vil oprette. Mulighederne er ubegrænsede, og afhængigt af kompleksiteten af ​​din plug-in skal du muligvis skrive flere hundrede linjer kode, før din plug-in er færdig. Se dokumentationen, der ledsager SDK for at få hjælp, og brug den tekniske support, der fulgte med dit ADA-medlemskab,

Trin 5

Kompilér og test dit plug-in. Plug-ins, som du har oprettet, installeres på samme måde som downloadede plug-ins: Placer blot plug-in-filen i din Photoshop Plug-ins-mappe. Brug dit ADA-medlemskab til at få flere versioner af Photoshop til testformål, eller anmod om hjælp fra venner, der ejer forskellige Photoshop-versioner. Test dit plug-in på mange forskellige billeder for at sikre, at dit plug-in fungerer som beregnet.

Upload dit plug-in til Adobe Marketplace, eller distribuer plug-in'en på dit websted eller på en software-cd. Du har tilladelse til at opkræve et gebyr til brugere, der ønsker at bruge din plug-in, så du er velkommen til at indstille en rimelig pris. I 2010 var mange populære, professionelle plug-ins på Adobe Marketplace prissat til omkring $ 80.