Bedste gratis tekst editor til Mac OS X har lige fået bedre: TextWrangler 4

TextWrangler er en meget kraftfuld tekst editor med stor vægt på udvikling og programmering. Vi har længe været store fans af TextWrangler her, da det utvivlsomt er den bedste gratis tekstredaktør derude til Mac OS X, og nu er titlen cementeret endnu mere med udgivelsen af ​​TextWrangler 4.0.

Den første ting, du vil bemærke med TextWrangler 4, er den genudviklede brugergrænseflade, som dyser højre side skuffen og bringer dokumentvinduet til venstre a la iTunes og BBEdit. Selvfølgelig er der også funktionalitetsforbedringer, herunder nye søge- og flersøgningsfunktioner, evnen til at søge gennem komprimerede filer, en meget forbedret indbygget S / FTP-browser, bedre syntaxbelysning og farveskema support, OS X Lion + fuld skærm støtte, forbedrede præferencer, et smukt nethindenikon og meget mere.

Alt i alt en fremragende opdatering til en allerede fremragende applikation. Hvis du er på udkig efter en højtekstfri tekstredigerer til Mac, er TextWrangler den, den er hurtig, letvægtsmæssig, kraftfuld og freakishly god til en gratis app, men vær ikke genert for at dukke ud for det er større bror BBEdit, som er endnu mere magtfulde og omfatter masser af web- og udviklingsværktøjer.

  • Download TextWrangler 4 fra BareBones Software (gratis)

Du skal bruge Mac OS X 10.6 eller nyere til at køre TextWrangler 4, selvom fuldskærmstøtten naturligvis kræver OS X 10.7 eller 10.8.

Random TextWrangler tip : Hvis du hellere vil bruge en tredjeparts S / FTP-klient som CyberDuck eller Transmit, skal du indstille TextWrangler som standard tilknyttet tekstredigerer til filtyperne i OS X. Nu kan du bruge TextWrangler til at åbne fjernelementer, og når som helst du gem en fil gennem TextWrangler, vil den automatisk uploade den nye revision til fjernserveren via din foretrukne SFTP-klient.