Skift Home-knappen Klik på Hastighed til iPhone, iPad og iPod touch

Hvis du har en iPhone, iPad eller iPod touch, ved du formentlig ved at dobbeltklikke og tredobbelt klikke på knappen Home er påkrævet for at udføre nogle handlinger i iOS, som f.eks. At oprette låseskærmmusikkontroller, der viser multitaskingslinjen, invertere skærmen, aktivere zoom, ringe til Assistive Touch eller endda aktivere guidet adgang for at låse iOS til en enkelt app.

Standardhastigheden, der kræves for at klikke på Home-knappen på iPhone og iPad, kan være problematisk for nogle enkeltpersoner, da det kræver en forholdsvis hurtig dobbelt eller tredobbelt tryk til arbejde.

Heldigvis med iOS kan vi nu nemt foretage ændringer til den krævede klikhastighed, der kræves for at aktivere Home-knappen på en hvilken som helst iPhone eller iPad.

Sådan ændres Click Speed ​​of Home Button på iPhone og iPad

  1. Åbn indstillinger-appen i iOS
  2. Gå til "General" og "Accessibility"
  3. Tryk på "Home-klik Speed" og vælg enten "Slow" eller "Slowest" som den nye Home click-indstilling

Hvis du trykker på et hvilket som helst af Home-klik-hastighedsvalg, vil iPhone eller iPad vibrere med den nye hastighed, der kræves for at aktivere dobbeltklik eller tredobbelt klik, hvilket giver en god indikator for den nye tilladelse, der tillades.

Denne indstilling har eksisteret i et stykke tid, hvis du har en tidligere udgivelse af iOS, kan du opleve, at det ser ud som dette i stedet:

Uanset udseende fungerer klikhastighedshastighedsfunktionen det samme.

Indstillingen "langsom" er et rimeligt alternativ til mange mennesker, men for unge børn, personer med nedsat motorstyrke eller nogen med en brudt hånd eller håndled, vil "Slowest" -alternativet forhindre meget frustration.

Du skal bruge iOS 6 eller nyere for at kunne have denne funktion, men den fungerer også på en iPad, iPod eller iPhone.