Sådan finder du Suicune i "Fire Red"

At finde Suicune i "Pokemon Fire Red" kan være meget vanskeligt og kan virke næsten umuligt, hvis du ikke er sikker på, hvor du skal lede. "Pokemon Fire Red" er en genindspilning af det originale "Pokemon Red" -spil og indeholder tre "Legendary Dog" Pokemon, Suicune, Entei og Raikou. Disse Pokemon vises afhængigt af hvilken Pokemon du startede spillet med. For at fange Suicune skal du have startet spillet med Charmander. Suicune kan være placeret i ethvert græsareal på tværs af Kanto, men findes ofte i rute 2.

Besejre Elite Four. Elite Four findes nord for Victory Road. Suicune vises ikke, før du har besejret Elite Four, så du skal gøre dette, før du søger efter den legendariske hund.

Få National Dex fra professor Oak. Gå til Pallet Town for at finde ham. Professor Oak gav dig den Pokedex, du har, og han vil give dig National Dex, hvis du har fanget 60 Pokemon. National Dex viser alle 386 Pokemon, i modsætning til kun 151 fra de originale spil.

Køb omkring 25 Max Repels, mindst 15 Ultra Balls eller Great Balls og 15 Timer Balls. Suicune er ikke let at fange, så det at sikre dig, at du har mange gode Pokeballs, giver dig den bedste chance for at fange den legendariske hund. Hvis du har en Master Ball, kan det muligvis gøre processen lettere, hvis du er villig til at bruge den.

Find et plaster af græs med en bygning ved siden af. Du kan bruge græsplænet på rute 2 nær indgangen til Viridian-skoven, men enhver græsplæne i Kanto med en bygning i nærheden vil være egnet. Hver gang du går ind i og forlader en bygning, har Suicune skiftet position. Ideen er, at Suicine til sidst vil dukke op i det græs, du er i nærheden af.

Placer et græs eller en elektrisk Pokemon på lige under niveau 50 øverst på din liste. Græs og elektrisk Pokemon er mest effektiv mod Suicune, som er en vand-Pokemon. At sætte en stærk Pokemon øverst på listen betyder, at Max Repels vil afvise enhver vild Pokemon på et lavere niveau end den. Suicune er niveau 50, så din Pokemon skal være lavere end det.

Brug en Max Repel. Dette holder Pokemon på lavt niveau væk fra dig, hvilket gør fangst af Suicune til en meget mindre tidskrævende proces. Gå rundt i græsset i omkring 20 trin, eller dæk blot hver firkant af plasteret. Gå ind i den nærliggende bygning og gå lige ud igen.

Gå rundt om græsset igen ved at bruge en anden Max Repel, når den forrige slides op. Hvis du ikke finder Suicune, skal du gå ind og ud af bygningen igen. Gentag processen, indtil du ender i en kamp med Suicune. Brug din Master Ball, eller svæk Suicune tilstrækkeligt, og brug en Ultra Ball eller Great Ball til at fange Suicune.