Sådan konverteres WordPerfect til Word Batch

WordPerfect-breve, notater og andre dokumenter kan ikke åbnes direkte med Microsoft Word og skal konverteres ved hjælp af Words batchkonverteringsguide. Guiden er tilgængelig i hver version af Word. Guiderne fungerer ved at gå igennem processen, så du ikke behøver at downloade et tredjepartshjælpeprogram eller konvertere WordPerfect-filerne manuelt. Når du er konverteret, kan du gemme filerne som Word-dokumenter eller i et andet format som Rich-Text eller Text-format.

Trin 1

Åbn Microsoft Word.

Trin 2

Klik på "File" og derefter "New". En ny dialogboks åbnes.

Trin 3

Klik på fanen "Andre dokumenter".

Trin 4

Dobbeltklik på ikonet "Guiden batchkonvertering". Klik på "Næste".

Trin 5

Klik på cirklen ved siden af ​​"Konverter fra et andet format til Word."

Trin 6

Klik på pil ned og vælg "WordPerfect 6.x." Klik på "Næste".

Trin 7

Klik på "Gennemse" ved siden af ​​ordlyden "Kildemappe:". Naviger til mappen, der indeholder de WordPerfect-filer, du vil konvertere. Klik på mappens navn for at vælge mappen. Klik på "Åbn".

Trin 8

Klik på "Gennemse" ud for ordlyden "Destinationsmappe:". Naviger til den mappe, hvor du vil gemme de konverterede WordPerfect-filer til. Klik på mappens navn for at vælge mappen. Klik på "Åbn".

Trin 9

Klik på "Næste".

Trin 10

Klik på knappen "Vælg alt" for at vælge alle WordPerfect-filerne i mappen til konvertering. For at vælge individuelle filer skal du dobbeltklikke på de filer, du vil konvertere i afsnittet "Tilgængelig:". Filnavnet flyttes til afsnittet "At konvertere". (Bemærk, de konverterede WordPerfect-filer indeholder det samme filnavn, men vil have en ".doc" -udvidelse.)

Trin 11

Klik på "Næste".

Trin 12

Klik på "Udfør". Guiden Batchkonvertering behandler filerne og viser status for processen på din computers skærm.

Klik på "Nej" for at afslutte batchkonverteringsguiden, hvis du ikke har andre WordPerfect-filer at konvertere. Klik på "Ja" for at udføre en anden konvertering.