Sådan bruges iPhoto i stedet for Mac Photos App i OS X

Nogle brugere, der har opdateret til nye versioner af OS X med Photos app, har opdaget, at Photos app ikke opfylder deres behov og derfor gerne vil fortsætte med at bruge iPhoto på Mac. Dette er muligt, i det mindste for øjeblikket, men der kan være nogle hiccups for at få iPhoto til at køre igen i OS X Yosemite med Photos app installeret. Besøg Macs / Programmer / mappen og åben iPhoto app for at opdage, om du har brug for yderligere handlinger eller ej, nogle brugere vil få appen til at åbne fint og behøver ikke yderligere trin - du er god til at gå på det tidspunkt. Men ikke alle OS X-brugere er i den båd, og nogle gange vil du se iPhoto-ikonet har et kryds igennem det, hvilket betyder, at det ikke åbnes.

Mest almindeligt vil Mac-brugere støde på følgende fejlmeddelelse, når de forsøger at starte iPhoto på en Mac med Photos app: "For at åbne" iPhoto.app "skal du opdatere til den nyeste version. Den version af iPhoto, der er installeret på denne Mac, er ikke kompatibel med OS X Yosemite. Download den nyeste version gratis fra Mac App Store. " Men når du klikker på" Søg App Store ", får du en fejl, der siger " Item Not Available " .

Der er dog en ret simpel løsning på den række fejl, og om et øjeblik eller to kan du igen bruge iPhoto appen, hvis du ønsker det. Her er hvad du skal gøre.

Sådan kører iPhoto i nye versioner af OS X

  1. Åbn App Store, hvis du ikke har gjort det endnu, når du ser ovenstående fejlmeddelelse
  2. Gå til fanen "Køb" i Mac App Store og find "iPhoto"
  3. Klik på "Installer" ved siden af ​​iPhoto, dette downloader og installerer den nyeste version, der er kompatibel med OS X 10.10.3+
  4. Tilbage til iPhoto-appen i / Programmer / og start det som normalt, du vil muligvis slippe ikonet i OS X Dock for nem fremtidig adgang

Du er tilbage i iPhoto, hvis du har et fotobibliotek, vises det, hvis du ikke gør det, vil du være på en frisk iPhoto skærm som sådan:

Selv om det sikkert er muligt at køre både iPhoto og Photos-appen på den samme Mac, er det bedst at ikke forsøge at jonglere ved hjælp af begge apps for ikke at forvirre eller ødelægge et billedbibliotek. Brugere bør virkelig holde sig til en app eller den anden. Hvis du virkelig vil bruge begge, skal du sørge for at oprette forskellige fotobiblioteker til begge apps, så de ikke overlapper hinanden, mens de begge er i brug. Mac Photos-appen er fremtiden, men migrerer et iPhoto-bibliotek til Photos-appen og vænner sig til den nye grænseflade til billedbehandling i OS X er det bedste handlingsforløb. Derudover understøttes iPhoto ikke længere af Apple, så selvom det kan være nyttigt at kunne bruge appen, vil den ikke modtage yderligere opdateringer, og det vil derfor uden tvivl tabe kompatibilitet med fremtidige versioner af OS X.

Generelt er det ikke muligt at køre iPhoto på en ny Mac med Photos app, og medmindre du har en tvingende grund til at gøre det, er det bedst at holde sig til Photos app i OS X Yosemite og bevæge sig fremad.

Tvinge enhver version af iPhoto til at starte i OS X med Terminal

Hvis ovenstående løsning ikke virker for dig uanset årsag, har du muligvis ikke internetadgang til at downloade den sidste version af iPhoto, du kan også starte iPhoto via Terminal på en Mac - selvom det er en ældre version. For at gøre det skal du udstede følgende kommando i Terminal OS X:

/Applications/iPhoto.app/Contents/MacOS/iPhoto &

Mens det virker at starte og bruge iPhoto, skal du gentage denne proces hver gang du vil åbne appen, eller oprette et symbolsk link, som begge er upraktiske for den gennemsnitlige Mac-bruger. Som sådan anbefales det kun til fejlfinding i forbindelse med fejlsøgning eller i en situation, hvor begrænset brug af iPhoto er nødvendig, måske for at indsamle eller eksportere et bibliotek, før det importeres til Photos app.