Hvordan kan jeg teste min signaturblok?

En signaturblok gør det muligt for brugeren at indtaste en håndskrevet signatur i digitale dokumenter. Producenter af signaturpads pakker driverne og softwaren til programmet, som muliggør brug i passende programmer, såsom Acrobat, Word og Excel. At teste en signaturpude er lige så let som at prøve at indtaste en signatur i et dokument, og det at vide, hvordan man tilføjer en signatur, er det første skridt i at nå dette mål.

Trin 1

Åbn et passende program som Acrobat, Word eller Excel.

Trin 2

Vælg at tilføje en signatur i dokumentet. I Word eller Excel vil dette sandsynligvis ske via en knap på fanen "Indsæt" eller "Tilføjelse", installeret af signaturpadsoftwaren, eller via menuen "Indsæt" på ældre versioner. Du skal se dokumentationen til signaturpuden for at få præcise instruktioner, da hver producent adskiller sig.

I Adobe Acrobat skal du åbne en pdf-fil eller oprette en ny. Vælg "Avanceret", "Signer og certificer" og derefter "Placer signatur". Du skal vælge metoden, så du vælger din signaturpude. Acrobat vil bede dig om placering ved at trække musen på det sted, signaturen skal gå.

Skriv dit navn på signaturblokken. Hvis det vises i det valgte program, fungerer det. Hvis det ikke gjorde det, kan der være et problem med installationen.