Sådan installeres flere live-pakker med Ableton

Live Packs tilføjer ekstra instrumenter og lyde til din Ableton digitale lydarbejdsstation. De kan indeholde prøver, MIDI-spor og endda hele sæt. I stedet for at være vært for individuelle klip på deres websteder kan lyddesignere, kunstnere og komponister komprimere mange eksempler til en let distribuerbar Live Pack. Nogle websteder giver Live Packs gratis, andre kræver registrering for at downloade dem, og andre tilbyder kommercielle Ableton Live Packs mod et gebyr. Med Ableton 7 og nyere versioner kan du installere flere Live Packs samtidigt.

Download en Live Pack, og gem den på dit skrivebord. Fortsæt med at downloade så mange Live Packs, som du vil installere i Ableton.

Højreklik på en af ​​de downloadede Live Packs. Klik på "Uddrag alt" og derefter på "Uddrag." Gentag processen for alle de Live Packs, du downloadede. Ekstraherede Live Packs bruger Ableton-logoet som deres ikon og har udvidelsen ".alp."

Klik på startmenuknappen, skriv "Live" i søgefeltet, og klik på Ableton Live-ikonet for at starte programmet. Minimer Live ved hjælp af knappen i øverste højre hjørne af programvinduet.

Klik på den første udpakkede Ableton Live Pack på skrivebordet. Hold "Ctrl" nede, og klik derefter på hver af de andre udpakkede Live Packs. Slip "Ctrl." Klik på en af ​​Live Packs, og hold museknappen nede.

Tryk "Alt" og "Tab" sammen for at skifte tilbage til Ableton Live. Træk Live Packs ind i afsnittet "Live Devices" i Live-vinduet, og slip museknappen for at installere dem i Ableton.

Tips

Installerede live-pakker vises i afsnittet "Bibliotek" i Ableton Live.