Problemer med frysning af Alienware

Alienware-computere er kendt for deres spilfunktioner og leveres som standard med de nyeste processorer og grafikkort. På grund af kvaliteten af ​​Alienware-hardware er softwareproblemer den mest sandsynlige årsag til, at computeren fryser. Imidlertid kan nogle bemærkelsesværdige hardwareproblemer med Alienware-computere også fryse dit system.

Rogue Processer

Mindst 20 individuelle processer kører på en Alienware-pc til enhver tid, inklusive dine åbne applikationer samt usynlige processer i Windows eller sikkerhedssoftware. Nogle gange fungerer en af ​​disse processer fejl og bruger alle processorens ressourcer.

For at kontrollere for rogue processer, skal du åbne Task Manager ved at trykke på "CTRL", "ALT" og "DEL" på dit tastatur. I Windows Vista og Windows 7 skal du klikke på "Start task manager" på den skærm, der vises. Når du har klikket på fanen "Processer" i Task Manager, hvis nogen af ​​processerne viser 100, skal du højreklikke på den proces og vælge at afslutte den bringe din computer tilbage til livet.

Virus og malware

Virus og anden malware kan fryse enhver pc, men dit Windows-operativsystems Safe Mode hjælper dig med at løse sådanne problemer. Hvis du trykker på F8 efter genstart af din computer, får du mulighed for at gå i fejlsikret tilstand. (Du skal muligvis genstarte flere gange, før din timing er korrekt.) At køre en virus- eller sikkerhedsscanning i fejlsikret tilstand øger dine chancer for at fjerne truslen. Du kan starte normalt i Windows, når scanningen slutter.

Beskadiget harddisk

Ifølge en rapport fra november 2010 af Anthony Kennedy, en senior tekniker hos PC Guru, rangeres harddiske som en Alienware-maskines svageste hardwareforbindelse. En mislykket harddisk gør din computer umulig at starte, men et beskadiget drev fryser din computer, når du prøver at få adgang til filer i dens beskadigede sektorer.

I Windows Vista og Windows 7 kan du teste din harddisk ved at klikke på knappen "Start" og skrive "Diskdefragmentering" i søgefeltet. Dette værktøj forsøger at reparere eventuelle fejl, det støder på. Alienware-computere leveres også med en BIOS-harddiskdiagnostik, der er tilgængelig ved at trykke på F2 efter genstart.

Overophedning

Kraftige CPU'er og grafikkort kan føre til problemer med termisk styring på enhver computer. Når CPU'en når en bestemt temperatur, slukkes den og får computeren til at fryse. En overophedet Alienware-bærbar computer føles ubehageligt varm at røre ved. Hvis din stationære pc overophedes, vil du føle varm luft blæse fra sagsventilatorerne.

Du kan kontrollere temperaturen på din Alienware ved at trykke på F2 på BIOS-skærmbilledet ved opstart. En sund CPU ved opstart når cirka 40 Celsius / 104 grader Fahrenheit. For at hjælpe med at afbøde varmeopbygning inde i din Alienware-pc skal den forblive i et godt ventileret område og ikke sidde på stof eller andet varmefangstmateriale.

Fejl i strømforsyningen

I december 2010 rapporterede Bit-Techs Gareth Halfacree om et alvorligt problem med Alienware M17x, når den blev placeret under højt strømforbrug. For at løse et strømforsyningsproblem skal du udskifte det. Alienware-notebooks bruger en ekstern strømadapter; for at udskifte en stationær computers strømforsyning skal du fjerne computerhusets sidepanel og tage strømforsyningen ud af de enheder, den er tilsluttet, inden du skruer den af. Alienware strømforsyninger har et hvidt eller sølv klistermærke, der noterer strømforsyningens watt i stort antal efterfulgt af store bogstaver "W." Du bliver nødt til at kende dette nummer, når du køber en ny strømforsyning.

Opdater dine drivere

Dit Alienware-system har et stykke software kendt som en enhedsdriver til hver hardwarekomponent inde i det. Nogle tidlige versioner af drivere har fejl, der kan medføre, at computeren fryser. Alienware frigiver regelmæssigt nye drivere på afsnittet "Drivere og downloads" på sit supportwebsted. Dells websted er vært for Alienware-drivere til systemer købt efter september 2009.