Sådan repareres Apple-software, der har en ugyldig underskrift

Hvis et Apple-computerprogram har en "ugyldig signatur", tillader dit operativsystem det ikke at indlæses, og du kan ikke bruge det. Dette kan ske som et resultat af en fejl, der opstod under programmets installation. Hvis du vil rette Apple-software, der har en ugyldig signatur, skal du først afinstallere programmet fra din computer og derefter geninstallere det.

Klik på ikonet for Apple-computerprogrammet, der giver dig fejlmeddelelsen "ugyldig signatur". Træk derefter ikonet til papirkurven. Dette afinstallerer det fra din computer.

Indsæt installationsdisken, som du brugte til at installere Apple-computerprogrammet på din maskine, i dit cd-rom- eller dvd-rom-drev.

Klik på "Installer", når installationsprogrammet til Apple-computeren åbnes. Dette geninstallerer programmet på din maskine. Fejlmeddelelsen "ugyldig signatur" skal nu være væk, når du næste gang prøver at få adgang til programmet.

Tips

Hvis du oprindeligt installerede dit Apple-computerprogram fra en fil, du downloadede fra Internettet, skal du blot åbne "Safari" -browseren og downloade filen igen. Klik derefter på filens ikon for at åbne det installationsprogram. Klik derefter på "Næste" for at geninstallere programmet og rette fejlmeddelelserne "ugyldig signatur".