Hvordan udskriver jeg en side på flere sider, når jeg bruger en PDF? (5 trin)

Bærbart dokumentformat (PDF) er en konverteret version af et kildedokument, der kan ses af alle med et PDF-læseprogram. De fleste PDF-læsningsprogrammer kan downloades gratis. Værdien af ​​PDF-filen er, at du ikke har brug for adgang til det program, som dokumentet blev oprettet med. Hvis du vil forstørre og udskrive en PDF-fil over flere sider til en større skærm, kan du gøre det med få trin.

Trin 1

Download og installer et PDF-læsningsprogram, der har en funktion kaldet sideskalering. Følgende trin gælder for Adobe Acrobat Reader, Foxit Reader og Nitro PDF Reader. Alle disse programmer inkluderer sideskalering som en udskrivningsfunktion, og alle er tilgængelige som gratis download.

Trin 2

Åbn det PDF-læsningsprogram, du lige har installeret. Klik på menuen "File", og vælg "Print" for at åbne dialogboksen "Print". Indtast nummeret på den side, du vil udskrive på flere sider i feltet "Sider" i afsnittet "Udskriv rækkevidde".

Trin 3

Klik på rullemenuen "Sideskalering" i afsnittet "Sidehåndtering" og vælg indstillingen "Fliser alle sider".

Trin 4

Indtast den procentdel, som du vil have PDF'en forstørret i "Tile Scale" -feltet. Dette ændrer PDF-billedet i preview-ruden. Det viser antallet af sider, som PDF-filen udskrives på.

Klik på boksen "Klip mærker" for at tilføje retningslinjer, der identificerer, hvor eventuel overlapning skal klippes. Klik på feltet "Etiketter" for at markere hver side med et sidetal, så du nemt kan identificere den passende rækkefølge. Klik på knappen "OK" for at udskrive siderne.