Sådan rengøres en bilkassetteafspiller

Jo oftere du spiller bånd i din bils kassetteafspiller, jo mere snavs akkumuleres. Båndet i en kassette kaster oxid, der bygger sig op på båndhovederne og styrene. Over tid påvirker denne opbygning båndens lydkvalitet. Beskidte båndafspillere kan udsende en lav, flagrende eller statisk lyd. Fordi en bilkassetteafspilleres dele er interne, er den bedste måde at rengøre den på med et hovedrengøringsbånd. Dette rengøringsmiddel kommer i kassetteform og kan simpelthen indsættes i afspilleren for at rengøre de dele, der er svære at se og få adgang til uden at adskille afspilleren og annullere garantien.

Trin 1

Føj den medfølgende rengøringsvæske til båndet i henhold til producentens anvisninger. Væskereceptorhullet er normalt placeret på "A" -siden af ​​båndet under båndets gearhuller. Væsken er i dråbeform. Tilføj antallet af dråber dikteret af producentens instruktioner (tilføjelse af mere kan beskadige båndoptageren).

Trin 2

Drej nøglen i tændingen, så båndoptageren får strøm.

Trin 3

Indsæt hovedrengøringsbåndet i båndafspilleren med "A" -siden opad.

Trin 4

Tryk på "play" på din bils kassetteafspiller. Lad kassetten køre i den af ​​fabrikanten anbefalede tid (normalt tre til fem minutter).

Skub båndet ud. Lad båndoptageren tørre i fem minutter, eller den tid, producenten anbefaler, inden du indsætter en lydkassette.