Test Læs og skriv hastighed på et eksternt drev eller en USB-flashnøgle

Hvis du har brug for at kende diskens ydeevne for et eksternt drev, kan du nemt gå om at teste læsnings- og skrivehastigheden for et sådant drev ved at bruge flere tredjeparts apps. Vi dækker to, den første er passende benævnt Disk Speed ​​Test, og den anden kaldes Xbench. Enten vil arbejde for at bestemme læs / skrivehastigheden for ethvert drev, selv om vi vil fokusere specifikt på eksterne enheder, herunder USB flash-drev, standard USB-eksterne harddiske, en Thunderbolt-baseret ekstern disk, firewire eller endda netværksvolumener .

Dette kan være nyttigt til benchmarking af ydelsen af ​​eksterne volumener til Time Machine-sikkerhedskopier, RAID-opsætninger eller endda bare for at finde ud af om et eksternt USB-flashnøgle drev er hurtigt nok til at køre et spil eller en app fra.

For dem, der ikke er opmærksomme, er eksterne drev generelt meget langsommere end interne drev, så i de fleste tilfælde bør du ikke forvente, at en intern disk udføres for at replikere på et eksternt drev.

Test af eksternt drev Læs / skriv ydeevne med diskhastighedstest

Disk Speed ​​Test er den samme enkle app, der bruges til at benchmark en SSD eller standard harddisk, og med lidt mindre indsats kan være

  • Tilslut det eksterne drev (USB, Thunderbolt, Firewire, osv.) Til Mac'en (for at få de bedste resultater, format det for at være Mac-kompatibelt først)
  • Få DiskSpeedTest fra Mac App Store (gratis) og start appen
  • Klik på gearknappen i midten og vælg "Vælg måldrev" (eller trække ned menuen Filer og vælg den samme mulighed) og vælg det eksterne drev, der skal testes
  • Vælg "Start" for at begynde at køre hastighedsprøven og lad den køre i et par minutter

Resultaterne fra diskhastighedstest befolker sig på højre side under afsnittet "Hvor hurtigt", og viser både skrive- og læsehastighederne.

Hvis det ønskes, kan du justere størrelsen på den fil, der testes for læse- og skrivehastigheder, ved at trække ned "Stress" -menuen.

Test af disklæsning / skrivhastighed med Xbench

En anden mulighed er at bruge Xbench og ældre gratis app, der udfører en generel benchmark-pakke på OS X. Med nogle mindre indstillingsjusteringer kan XBench udelukkende ændres til en enkel testhastighed for testhastighed, og det giver en enklere grænseflade end Disk Speed Prøve.

  • Tilslut det eksterne drev til Mac, skal du sørge for, at det er formateret til brug for OS X
  • Download Xbench gratis fra udvikleren
  • Åbn DMG og start Xbench.app (kopi til din / Applications / folder, hvis det ønskes)
  • Fjern markeringen af ​​alle muligheder undtagen "Disk Test"
  • Træk menuen "Lydstyrke" ned og vælg det eksterne drev fra listen, og vælg derefter "Start"
  • Lad Xbench køre det er fuld disk læs, skriv og adgang benchmarking test

Når Xbench er færdig, vil du se resultaterne under "Disktest" for sekventiel læsning og skrivning og tilfældige læsnings- og skrivetest for forskellige størrelsesfilblokke.

Mange eksterne enheder kan have langsomme læse- og skrivehastigheder, der ville være uacceptable for primærdiskets ydeevne, men for et eksternt volumen kan denne hastighed betragtes som acceptabel, da den er mere begrænset. Husk, at kørselshastighederne varierer meget fra eksterne volumener, og nogle begrænsninger kommer fra selve drevet (flash, ssd, traditionelt spindeplade) og andre fra forbindelsesgrænsefladen (USB, USB 2, Thunderbolt osv.).