Sådan streamer du fra iTunes

ITunes-applikationen har en delingsfunktion, der giver dig mulighed for at streame din musik, videoer og billeder til enhver computer i dit hjem, hvor iTunes kører. Det er ikke en kompliceret proces at få mediestreaming. Ud over streaming fra iTunes til din computer er der software tilgængelig, der giver dig mulighed for at streame online. Når du streamer online, kan du få adgang til dine medier hvor som helst, uanset om du har din enhed med dig.

Konfigurer begge systemer til iTunes-deling. Det ene system er, hvor medierne og musikken er gemt (hjemme), og det andet system er det, der skal bruges til at lytte til musikken eksternt.

Klik på "rediger" i menulinjen på hjemmesystemet, og vælg præferencer i rullemenuen.

Vælg delingsfanen, og vælg den indstilling, der angiver at dele dit bibliotek på dit lokale netværk.

Vælg, om du vil markere spillelister eller hele biblioteket, og beslut om du vil have en påkrævet adgangskode for at få adgang til dine filer.

Klik på "rediger" i menulinjen på det eksterne system, og vælg præferencer i rullemenuen.

Vælg delingsfanen, og klik på "se efter delte biblioteker." Når dette er aktiveret, vises det delte indhold under iTunes-butikken i venstre margen.

Installer et softwareprogram som Simplify Media, der nu drives af Google eller Hamachi for at gøre dine iTunes-medier tilgængelige online. Denne type software giver dig mulighed for at streame dine delte medier online, og nogle kræver ikke, at du har din enhed med dig. Brug installationsinstruktionerne, der følger med det bestemte softwareprogram, du vælger, og du streamer, når installationen er færdig.