Windows Spider Solitaire Cheats

Spider Solitaire er en af ​​en række sjove, spildende spil, der kommer forudinstalleret i de nyeste versioner af Windows. Ligesom mange spil har Spider Solitaire et par sårbarheder, der giver brugeren mulighed for at snyde spillet. Selvom der ikke er noget bånd eller en præmie for at have en god score i Spider Solitaire, kan hemmelige genvejstaster, tricks til gemkommandoen og andre metoder bruges til at øge din score.

Vind det samme spil gentagne gange

Spil et spil indtil sidste træk. Evaluer spillet for at sikre, at du kan vinde det. Gem spillet ved at trykke på kontroltasten [CTRL] og S. Gennemfør spillet, men start ikke et nyt spil. Intead, åbn dit gemte spil igen ved at trykke på kontroltasten {CTRL] og O. Når du fuldfører spillet igen, får du endnu en "gevinst" for din rekord. Du kan fortsætte med at fuldføre spillet og åbne det igen og igen.

Undgå at miste et spil

Spil et tabt spil indtil sidste træk. Afslut, men gem spillet, når du bliver bedt om det. Vælg "Ja" igen for at erstatte dit gemte spil, og start derefter spillet igen. Det tabende spil tæller ikke med i din samlede score.

Vind uden at spille

Start et nyt spil Spider Solitaire. I stedet for at spille spillet skal du holde kontroltasten [CTRL] og numrene 1, 2 og 3. nede. Fortsæt med at holde alle fire taster nede i 5 sekunder.

Skift dine point

Indstil dine scores til et hvilket som helst nummer ved at redigere gemte data i Windows-registreringsdatabasen. Klik på Start-knappen, og vælg "Kør" i menuen. Indtast "regedit" i det felt, der vises, og tryk på enter-tasten. Åbn mappen "HKEY_CURRENT_USER", derefter mappen "Software" og derefter mappen "Microsoft". Find mappen "Spider", og klik for at åbne den. Listen i højre vindue viser programvariabler, der svarer til scoringer i Spider Solitaire-spillet. Dobbeltklik på en variabel for at redigere den, og gem den derefter.