Sådan opdateres Nuvi 750-kort

Nüvi 750 er en udgået model i Garmins nüvi 700-serie, der i øjeblikket erstattes (fra 2010) af modeller 755 / 755T. Den blev forudindlæst med detaljerede gadekort til Nordamerika, som inkluderer interessepunkter (POI'er) såsom lokale attraktioner, hoteller, shopping, restauranter, tankstationer og pengeautomater. Garmin sælger en række opdateringer og yderligere kort, herunder bykort til Europa, topografiske kort og sti-kort.

Trin 1

Sæt mini-USB-kablet i din nüvi og computeren. Nuvi skal vises på din computers liste over enheder eller harddiske på mindre end et minut.

Trin 2

Naviger til Garmin-kortopdateringswebstedet (se Ressourcer), og vælg den bedste beskrivelse af din GPS.

Trin 3

Følg instruktionerne på skærmen for at installere Garmin Communicator Plugin til din browser. Når du genstarter din browser, skal Garmin-webstedet åbnes automatisk og genkende din nüvi-model.

Trin 4

Indtast dit serienummer for at identificere kortopdateringer, der er kompatible med nuvi 750. Køb opdateringer. Garmin viser produktnøglerne til dit køb og giver dig mulighed for at downloade Garmin Map Update-applikationen.

Trin 5

Følg onlineanvisningerne for at installere Map Update-applikationen, som registrerer dine produktnøgler og installerer dine opdateringer automatisk.

Vent, indtil opdateringerne, der typisk er over 1 GB, er downloadet.