Safari Opdateret til Version 8.0.2, 7.1.2 eller 6.2.2 til Mac-brugere

Mac-brugere vil finde en ny Safari-opdatering tilgængelig for dem, med den præcise version, der tilbydes, afhængigt af OS X-udgivelsen, de kører.

Den lille softwareopdatering ser ud til at løse flere fejl, og derudover er der muligvis opstået problemer i en anden nyere Safari-opdatering, som senere blev trukket af Apple.

De relevante Safari opdateringer er tilgængelige nu via Mac App Store, tilgængelig fra Apple-menuen og Software Update-mekanismen.

OS X Yosemite brugere vil finde Safari 8.0.2, OS X Mavericks brugere Safari 7.1.2, og OS X Mountain Lion brugere vil finde Safari 6.2.2. Softwareopdateringerne er små og kræver ikke genstart for at fuldføre installationen af.

Udgivelsesnotaterne, der ledsager Safari for OS X Yosemite og Mavericks-versionen, tyder på, at den nye build løser alle de problemer, der også blev rettet i den tidligere truede udgivelse, samt en løsning på "et sjældent problem, hvor nogle brugere ikke kunne få adgang Safari efter at have installeret opdateringen 8.0.1 (eller 7.1.1). "Hvis du nu har hentet og installeret den tidligere Safari-opdatering og har oplevet problemer med Safari-appen siden, skal den nye version løse disse problemer.

En tilhørende Apple-supportside til Safari-opdateringerne tyder også på, at der blev lavet flere sikkerhedsrettelser i den nye udgivelse, selvom der ikke er specifikke problemer eller patches, der ikke er specificeret.