Amazing Mac Uptime: 454 dage

Lige da jeg troede, at min personlige optagetid på 160 dage på en MacBook-server var spændende, blæste en af ​​vores læsere min opetid væk ... med næsten et år!

Alvorligt, Stephan Burlots personlige rekordtid? En svimlende 454 dage med sin iBook. Tilsyneladende overvåger iBook sine hjem elektriske forbrug og kører Mac OS X 10.4.11, og så er der sjældent behov for at genstarte maskinen, og det bliver i det væsentlige aldrig slået fra. Stabil, pålidelig, problemfri. Hvor fantastisk er det?

Hvis du ikke vidste, er uptime kun et mål for, hvor længe computeren har kørt uden systemstart. En lang system uptime er et geeky badge af ære af sorter, og selvfølgelig et godt tegn på systemstabilitet. Du kan tjekke din oppetid på Mac ved at skrive 'oppetid' i terminalen. Jeg har haft nogle temmelig imponerende uptimes på Macs og Linux maskiner før, men i øjeblikket er den nuværende Mac, der er skrevet på, kun 24 dage ... ikke dårligt, men bestemt ikke i hundredvis eller over et år! Selvfølgelig vil stabile servere have længere opetider end personlige maskiner, så din kilometertal kan variere. Anyway, bare slags sjove nørdige ting.

Åh, og hvis du har en uptime, kan du dele det med os i kommentarerne. Eller selvom det ikke er så imponerende, kan det stadig være værd at dele.