Hate Lines i Apple Store? EasyPay giver dig selv kassen

Hvis du har travlt, kan du besøge en travl Apple Store for et hurtigt køb være den værste del af oplevelsen. Med alle butikens reps bundet op med andre kunder, kan du bare sidde og vente med det formål at købe noget, du allerede ved, du vil have. Apples nyligt opdaterede Store app har til formål at reducere ventetiden, ved at give dig mulighed for at forudbestille Apple-produkter til hurtig opbevaring, og med nogle andre ting skal du bare købe dem direkte fra din iPhone via applikationen selvudkøbet EasyPay-mulighed, hoppe over linjerne helt.

Installer appen på din iPhone, og med kvalificerede opbevaringsartikler bruger du iPhones-kameraet til at scanne stregkoden og betale direkte fra din egen iPhone med et kreditkort, der er ikke behov for interaktion med butikspersonale. Betal, og du er på vej.

Tag Apple Store-appen med EasyPay fra iTunes

For dem der undrer, kræver EasyPay-delen af ​​appen en iPhone 4 eller nyere på grund af den højere opløsning af kameraet, der bruges til scanning af strekkoder.

Her er den officielle funktionsliste via iTunes App Store:

- Køb produkter på farten og hente dem hos din yndlings Apple Retail Store, eller få dem sendt til din dør.
- Tilpas en iPad eller en iPod med gratis gravering plus få signatur gaveindpakning til udvalgte Apple-produkter.
- Køb en iPhone med nogle få vandhaner.
- Mens du er i en Apple Store, kan du hurtigt købe tilbehør på egen hånd med EasyPay (kræver iPhone 4 eller iPhone 4S)
- Anmod om hjælp, check ind for reservationer og mød dig med en Specialist i butikken.
- Lav Genius Bar og One to One reservationer og tilmelde dig workshops og arrangementer.

Dette er en temmelig god app til enhver i en tidskræft (eller for agorafobisk). Forhåbentlig udvider Apple listen over indkøbsartikler til at omfatte endnu flere produkter.