Virtual Keyboard og Magic Mouse med integreret skærm vist i Apple Patents

To nye patenter har opdaget, der kan give et kig på fremtiden for Mac-inputenheder.

Den første er til en Magic Mouse, der har en integreret berøringsskærm, som kan tilpasse sig til at vise ting som virtuelle knapper, nøgler, menuer, tekst og video. Patentansøgningen viser et diagram af Magic Mouse, der viser et virtuelt numerisk tastatur, men når du overvejer at Magic Mouse er næsten størrelsen på en iPhone eller iPod touch, er mulighederne åbne.

Det andet patent viser et virtuelt tastatur, der indeholder et haptisk feedback system, hvilket ville give brugeren den opfattelse, at det virtuelle tastatur er et almindeligt tastatur ved at give et vibrerende svar til berøring. Som PatentlyApple noterer, har et virtuelt tastatur mulighed for at morph ind i en anden input enhed helt, såsom et spil pad eller musikalsk tastatur.

Apple er klart interesseret i yderligere udvikling af touch input over Mac produktlinjen. Tidligere patenter har vist en berøringsskærm MacBook, en konvertibel touchscreen iMac, der kører både iOS og Mac OS X, og en konvertibel MacBook-tablet, der muligvis fungerer på samme måde som førnævnte iMac.

Begge de nye patenter blev opdaget af PatentlyApple, du kan læse mere om Magic Mouse og Virtual Keyboard derovre.