Sådan løses "Runtime Error 339 Msdatgrd.ocx" -fejl

Msdatgrd.ocx er en systemfil, der bruges af programmer som Visual Basic 6.0 og FRx Financial Reporter 6.5. Hvis filen mangler i systemkataloget eller ikke er registreret i operativsystemet, modtager du muligvis en "Runtime Error 339" fra Windows. Hvis du modtager denne fejl, stopper det program, du bruger, med at virke, og hele dit system kan gå ned. For at løse fejlen skal du reparere Msdatgrd.ocx-filen.

Trin 1

Udfør en filsøgning efter "msdatgrd.ocx" -filen på din computers harddisk. Se i mapperne "C: \ Winnt \ system32" eller "C: \ Windows \ system32", da de fleste systemfiler er gemt der.

Trin 2

Kopier filen fra en anden computer, der kører det samme operativsystem og service pack-installationen, hvis den ikke findes. Indsæt det i systemmappen på den computer, der producerer "msdatgrd.ocx" -fejlene.

Trin 3

Klik på "Start", og vælg derefter "Kør". Indtast kommandoen "regsvr32 c: \ Windows \ system32 \ msdatgrd.ocx" eller "regsvr32 c: \ Winnt \ system32 \ msdatgrd.ocx" afhængigt af navnet og stien til din systemmappe. Tryk på "Enter".

Genstart din computer for at fuldføre registreringen af ​​"msdatgrd.ocx" -filen.