MacOS High Sierra supplerende opdatering frigivet til Mac-brugere

Apple har udgivet den første supplerende opdatering til macOS High Sierra 10.13, komplet med fejlrettelser, forbedringer og sikkerhedsrettelser.


Generelle udgivelsesnotater, der ledsager den supplerende opdatering, tyder på, at udgivelsen omfatter forbedringer af stabilitet, pålidelighed og sikkerhed. Specielt opdateringen siges at "forbedre installations robustheden" (det er uklart, hvis dette løser problemet, hvor nogle brugere ikke kan downloade et komplet MacOS High Sierra-installationsprogram uden hjælp fra tredjeparts hjælpeprogrammer), indeholder en løsning til markørgrafikfejl, når de bruger Adobe InDesign, og løser og udsteder med Mail app kunne ikke slette e-mail fra Yahoo-konti. Derudover indeholder opdateringen en sikkerhedsfejl til at løse et problem, hvor Diskværktøj kan bruges til at afsløre adgangskoden til et krypteret AFPS-volumen, og opdateringen løser også en sikkerhedsfejl vedrørende nøgleringskodeord. Fuldstændige sikkerhedsopdateringsudgivelsesnotater er nedenfor for de interesserede. Den supplerende opdatering anbefales for alle MacOS High Sierra-brugere at installere.

Downloadning af macOS High Sierra Supplemental Update

Mac-brugere, der kører macOS 10.13 High Sierra kan finde den opdatering, der er tilgængelig for at downloade og installere nu i afsnittet Mac App Store-opdateringer. Opdateringen er mærket som "MacOS High Sierra 10.13 Supplemental Update".

Du kan også vælge at downloade MacOS High Sierra Supplemental Update som en DMG installerfil fra Apple ved at gå her og vælge den blå Download-knap, som dmg-fil, downloadstørrelsen er 920 MB.

Bemærk, at den supplerende opdatering er adskilt fra beta-versionerne af 10.13.1 i øjeblikket under beta-testprogrammerne.

Sikkerhedskopier altid en Mac, før du installerer systemopdatering, herunder mindre fejlrettelsesopdateringer som denne MacOS High Sierra Supplemental Update.

MacOS High Sierra Supplemntal Update Release Notes

MacOS High Sierra generelle udgivelsesnotater og sikkerhedsudgivelsesnotater er som følger, begyndende med den tidligere:

Denne supplerende opdatering omfatter forbedringer af stabiliteten, pålideligheden og sikkerheden på din Mac, og anbefales til alle MacOS High Sierra-brugere. Denne opdatering:

• Forbedrer installatørens robusthed

• Løser en markør grafisk fejl, når du bruger Adobe InDesign

• Løser et problem, hvor e-mail-meddelelser ikke kunne slettes fra Yahoo-konti i Mail

De komplette sikkerhedsrelaterede supplerende opdateringsudgivelsesnotater er nedenfor:

MacOS High Sierra 10.13 Supplerende opdatering
Udgivet den 5. oktober 2017
StorageKit
Tilgængelig til: macOS High Sierra 10.13
Virkning: En lokal angriber kan få adgang til et krypteret APFS-volumen
Beskrivelse: Hvis et tip blev angivet i Diskværktøj, når du oprettede et APFS-krypteret lydstyrke, blev adgangskoden gemt som et tip. Dette blev behandlet ved at rydde hintlagring, hvis hinten var adgangskoden, og ved at forbedre logikken til opbevaring af hints.
CVE-2017-7149: Matheus Mariano af Leet Tech

Sikkerhed
Tilgængelig til: macOS High Sierra 10.13
Konsekvens: En ondsindet applikation kan udvinde nøgleringskodeord
Beskrivelse: En metode eksisterede for applikationer, der omgå adgangskoden til nøglering med et syntetisk klik. Dette blev behandlet ved at kræve brugeradgangskoden, når der blev anmodet om adgang til nøglering.

CVE-2017-7150: Patrick Wardle af Synack

Nye downloads af macOS High Sierra 10.13 indeholder sikkerhedsindholdet i MacOS High Sierra 10.13 Supplemental Update.

Separat kan iPhone og iPad-brugere finde iOS 11.0.2 til rådighed som en opdatering, som også indeholder forskellige fejlrettelser til den pågældende softwareudgave, og watchOS 4.0.1 til Apple Watch er også ude.