Sådan genåbnes og gendannes Windows fra sidste session i Safari på Mac

Har du nogensinde lukket et vindue, som du virkelig ønsker, at du ikke gjorde i Safari? Det er ret almindeligt, at du ved et uheld lukker en vigtig fane eller et browservindue, og nogle gange kan Safari-appen også gå ned. Men lad dig ikke gribe ud, du kan genåbne dine sidste browsersessioner i Safari, uanset hvorfor de blev lukket. Sessiongenoprettelse er multi-featured på Mac Safari-appen, og der er faktisk to måder til hurtigt at gendanne din sidste browsing session, herunder alle dens lukkede vinduer, faner og webadresser i Safari.

Et af funktionerne er automatisk - genstart kun en styrt Safari-app, og moderne versioner af OS X vil forsøge at gendanne dine tidligere browservinduer.

Men hvad nu hvis du lukkede et vindue ved et uheld? Eller hvad hvis du tabte en browsing session af en eller anden grund, men appen ikke styrtede? Eller hvis Safari går i stykker, men genoprettelsesfunktionen genåbnede ikke dine browservinduer? Må ikke svede, fordi ved at gøre følgende simple trick, når Safari er genåbnet, får du dine tidligere browser-vinduer tilbage i et snoet i Mac OS X.

Sådan genåbnes Windows fra sidste browsersession af Safari i Mac OS X

For at gendanne dine tidligere browservinduer i Safari til OS X kan du stole på en af ​​disse tre fremgangsmåder:

  • Åbn Safari, hvis du ikke har gjort det endnu - Moderne udgivelser af OS X vil forsøge at gendanne de sidste vinduer, hvis appen styrtede - ANVENDT, at du kan bruge historikindstillingen til alle andre sessioner - selvom du lukket et vindue ved et uheld - som følger :
    • Træk menuen Historie ned og vælg den ønskede indstilling:
    • Rul ned til "Åbn alle Windows fra sidste session" for at gendanne alle vinduerne fra den sidste browsing session i Safari
    • Vælg "Åbn det sidste lukkede vindue" for at åbne det sidste åbne vindue i Safari, der ikke længere er åbent. Hvis du ved et uheld lukker et vindue, åbnes dette vindue omgående i Safari og genstartes det pågældende websted.

Som du kan se, er dette ret grundigt med tre niveauer af genoprettelse af tidligere Safari-browsersessioner: systemets automatiske tilgang, den sidste lukkede vindues tilgang og genåbning af alle tidligere sessionsmetoder.

Træk "Reopen All Windows" genoptager øjeblikkeligt alle tidligere åbnede vinduer og faneblade i nye vinduer og faner, og genopretter din tidligere browsing session, præcis hvor du slap af. Dette er en kæmpe tidsbesparende, især for os, der bor i webbrowsere, men har lejlighedsvis ulykke med et Safari-sammenbrud.

Dette virker selv, hvis du ved et uheld lukker et helt vindue fyldt med faner, kan du genoprette dem alle med det samme "genåbne" trick.

Husk dette, og glem det ikke! Dette har personligt reddet mig fra alle former for stress og hovedpine, når Safari styrter sammen med vigtige faner og vinduer åbne, og du er sikker på at få den samme lindring fra det også. Prøv det næste gang du har fejl i browseren, så er du begejstret for en sådan funktion.

Bemærk: Som nævnt har moderne versioner af OS X en separat systemgendannelsesfunktion, der fungerer ud over dette, og du kan effektivt bruge begge eller to måder til at gendanne tidligere browsing-sessioner på din Mac.

Det er nok værd at nævne, at hvis du nogensinde opdager, at Safari styrter på Mac'en, er det muligt, at et plugin forårsagede fejlen eller en slags browser-tilføjelse, måske endda skylden Flash - Ok alle vittigheder til side, hvis Safari er styrtet i midt i at surfe på internettet, er der flere mulige årsager. Uanset om du vil gendanne din sidste browsing session, genvinde alle de lukkede vinduer, faner og webadresser, og du kommer tilbage til hvor du var på ingen tid.