Mac OS X Word Completion & Suggestion Feature er nyttigt, men kun lidt kendt

Mac'en har en indbygget ordfuldførelse og ordforslag, der er intelligent og virker utroligt godt. Denne OS X-funktion er ikke ret predictive tekst eller QuickType som findes i iOS, men det er ret ens, og alt hvad du skal gøre er at give det en start. Du finder det meget nyttigt, hvis du ikke kan huske, hvordan man staver et ord, eller et ord er på spidsen af ​​din tunge, og du ved, det starter med et bestemt bogstav eller præfiks.

Sådan bruges OS X-ordbeskrivelsen og ordrekommendationsfunktionen :

  1. I en applikation, hvor du kan skrive som sædvanlig, skal du sige TextEdit, Pages, Safari, start med at skrive et hvilket som helst ord
  2. Når du først har angivet et enkelt tegn, skal du trykke på "Escape" (eller undertiden Option + Escape) -tasten for at kalde ordets færdiggørelsesmotor
  3. Naviger gennem ordføringsmenuen for at vælge ordet og tryk Retur for at skrive det automatisk ud
  4. Gentag som nødvendigt eller fortsæt med din tekstbehandling som sædvanlig

Du finder dette i næsten alle Mac-apps, især dem fra Apple.

Dette tip stammede fra Ohari Torimoto, der skrev ind med det trick, han fandt for nogen tid siden. Dette er en noget noget skjult Mac OS X-funktion, som vi blot henviser til som ordafslutning. Det originale tip fra Ohari forklarer det som følger:

"Sådan fungerer det: I de fleste kakao apps skal du begynde at skrive et ord og trykke på Escape-Option-tasterne for at aktivere en pop op-menu med forskellige forslag til at fuldføre ordet."

Tak for det store tip Ohari!

Dette fortsætter med at fungere i alle versioner af OS X, fra OS X Yosemite, Mavericks, Snow Leopard, Leopard, Tiger, Cougar, eller hvad de andre vildtlevens navne danner forrige år.

Den eneste forskel er, om du bare skal ramme Escape-tasten eller Option Escape, der er afhængig af den version af OS X du bruger, så hvis det er en moderne version af OS X, skal du bare trykke på Escape, hvis det er en ældre version af OS X, prøv Option + Escape i stedet. Glad at skrive!