Skift iTunes-konti nemt med et menulinjeværktøj

Mange mennesker jonglere flere iTunes-konti af forskellige grunde, det være sig at få adgang til internationale appbutikker og deres forskellige indholdsudbud, have en anden iTunes-konto uden et kreditkort til deres børn, eller fordi du dodger lands- og tidszonerestriktioner. Vi ved alle, at det er en smerte at manuelt logge ind og ud af hver konto, hvorfor iTunes Account Switcher menulinjeværktøjet er så nyttigt.

iTunes Account Switcher er et gratis værktøj, der sidder i din menulinje, organiserer flere iTunes-login på land, giver dig mulighed for at tilføje eller oprette nye konti fra appen, og vigtigst af alt, veksle mellem din iTunes-konto ved blot at vælge den nye konto fra menuen.

Du kan få iTunes Account Switcher gratis (direkte download link)

Opdaterede download links: Spejl 1 - Softpedia - Spejl 2 - MacPoint

Denne app er virkelig nyttig og adresserer en af ​​de væsentligste brugervenlighedsproblemer i iTunes; manglende evne til at bruge flere konti uden besvær. Der har ikke været mange løsninger på dette før for nylig, da et Applescript viste sig at automatiseret kontobytningsprocessen, men et menulinjeelement er endnu bedre.

Denne app leveres med kakaoudvikler Joris Vervuurt, og takket være MacStories for at finde denne app og skærmbilledet.