Sådan konfigureres et SIM-kort (5 trin)

Dit SIM-kort er den elektroniske chip, der indeholder de oplysninger, der er nødvendige for, at din mobiltelefon kan oprette forbindelse til og arbejde med din mobiltelefonudbyder. Hvis du f.eks. Har abonneret på T-Mobile, bliver dit SIM-kort specielt designet til at fungere for alle T-mobiltelefoner. Det gemmer alle de oplysninger, du lægger i det, forudsat at du gemmer disse oplysninger på både SIM-kortet og telefonen, ikke kun selve telefonen.

Trin 1

Bekræft, at alle dine oplysninger er gemt på dit SIM-kort. En måde at vide dette på er at se på din liste over kontakter. Hvis de er gemt på dit SIM-kort, har de et lille ikon på dit SIM-kort ved siden af ​​sig. Hvis de kun gemmes på din telefon, gør de det ikke.

Trin 2

Åbn bagsiden af ​​din mobiltelefon, og fjern den lille chip. Dette vil være det eneste stykke aftagelig hardware fra din computer bortset fra det betydeligt større telefonbatteri.

Trin 3

Åbn bagsiden af ​​din nye mobiltelefon, og sæt SIM-kortet i den korrekte plads. Dit SIM-kort skal være skråt i den ene ende. Ret denne ende med skråningen i spalten.

Trin 4

Skub bagsiden af ​​din telefon tilbage på plads.

Tænd din telefon. Det tager kun et par sekunder for din telefon at genkende det nye SIM-kort og importere alle numre og indstillinger.