Sådan finder du ud af, hvor et telefonnummer er placeret

Måske vil du vide, hvilken by og stat du ringer til, eller måske vil du blot vide en virksomheds placering for at bestemme dens nærhed til dit hjem. Uanset hvad kan du hurtigt og nemt lære, hvor et telefonnummer er placeret ved hjælp af et par grundlæggende teknikker.

Kontakt operatøren, eller foretag en onlinesøgning af det trecifrede områdekode. Hvert amerikansk mobil-, bolig- og forretningstelefonnummer indeholder et trecifret områdekode efterfulgt af et syvcifret telefonnummer. For eksempel er "818" områdekoden Burbank, Californien.

Giv operatøren nummeret og anmod om placeringen af ​​det kaldende område. Hun vil bekræfte den trecifrede områdekode, bekræfte dens placering og derefter give et bynavn og opkaldsområde.

Indtast det trecifrede områdekode i en søgemaskine, og tryk på "Enter". Byen, der er knyttet til den trecifrede områdekode, vises i søgeresultaterne.

Brug dit telefonkatalog. Mange telefonbøger giver en liste over alle områdekoder i denne stat.

Besøg dit posthus. Angiv det trecifrede områdekode for at få vist telefonnummerets placering. Boligadressen vil ikke blive oplyst, men posthuset kan bekræfte placeringen. Hvis det fiktive nummer "513-555-5555" fik, kunne postkontoret f.eks. Kontrollere, at "513" -nummeret ligger inden for Hamilton County, Ohio, der ringer op.

Brug en omvendt tjeneste såsom YellowPages.com (“Gule sider”) eller Whosthiscaller.com. Indtast det 10-cifrede nummer, og gennemgå søgeresultaterne. Hvert websted indeholder det opkaldsområde (sted), hvor telefonnummeret er placeret.

Tips

Brug Internettet, eller kontakt din lokale operatør for hurtigere service.

Advarsler

Du kan ikke finde ud af, hvor et telefonnummer er placeret uden et trecifret områdenummer.