Webcam-installation til Ezonics

Ezonics EZCam Webcam kan installeres med enten driver-cd'en, der findes pakket med enheden, eller ved at downloade den nyeste driver fra Ezonics 'websted. Når du installerer en universal seriel bus (USB) webkameraenhed, er det vigtigt først at gennemføre driverinstallationen, før du tilslutter webkameraet til USB-porten. Dette forhindrer filerne i at blive ødelagt og hjælper computeren med at registrere webkameraet.

Programkonflikter

Når Ezonics EZCam allerede er installeret på en pc og på et tidspunkt fungerer korrekt, men ikke længere registreres af computeren, kan der være filkonflikter med et nyt program, du for nylig har installeret. Afinstaller det sidste program, du installerede, og afinstaller webcamdriverne. Geninstaller programmet, og geninstaller derefter nye, opdaterede drivere, du downloader fra Internettet.

Korrupte drivere

Hvis kameraet tidligere arbejdede på computeren og pludselig stoppede, skal du finde driveren i Enhedshåndtering under Kontrolpanel. Vælg Ezonics EZCam-driveren, og højreklik på den. Vælg Afinstaller for at fjerne driveren og downloade en ny version af driveren og installere den.

Nye drivere

Indsæt driver-cd'en, der fulgte med webkameraet, i cd-afspilleren på computeren. Vent på, at installationsguiden starter automatisk, og følg vejledningen på skærmen. Tilslut webkameraet til USB-porten, hvis installationsprogrammet beder dig om det. Hvis programmet ikke beder om en USB-forbindelse, skal du vente på, at driverinstallationen er afsluttet, for at slutte webkameraet til USB-porten.