Sådan nulstilles et Seagate eksternt drev

Harddiske kan ofte begynde at bremse, blive fulde eller blive korrupte. Hvis du har en Seagate ekstern harddisk, der bremser, kan du nulstille den til sin oprindelige tilstand. Denne proces fjerner alle data, men drevet kører og reagerer meget hurtigere, end det tidligere gjorde. Hvis du vil nulstille Seagate's eksterne harddisk, kan du gøre det ved hjælp af Windows-operativsystemet. Nulstilling af en harddisk er anderledes end nulstilling af en tom CD eller diskett, og kræver, at du bruger administrative indstillinger.

Klik på "Start", "Kontrolpanel", "System og vedligeholdelse" og derefter "Administrative værktøjer." Dobbeltklik på "Computerstyring" og indtast din adgangskode for at indlæse indstillingerne.

Klik på "Diskhåndtering", og find derefter din Seagate eksterne harddisk.

Højreklik på drevet, og klik på "Format". Klik på "OK", hvis du vil nulstille drevet ved hjælp af de eksisterende indstillinger; du kan vælge at ændre drevets navn. Det anbefales ikke at nulstille filformatsystemet, da det som standard indstilles til dit nuværende operativsystem.

Klik på "OK" for at starte formateringsprocessen. Når en dialogboks viser "Færdig", har du nulstillet din Seagate eksterne harddisk.