iPad har allerede outseller Macs, kan prale af 91% forbrugertilfredshedsbedømmelse

Nogle temmelig store nyheder i dag på iPad-fronten, viser to rapporter på AppleInsider, at iPad allerede er en vild succes. Den første rapport siger, at Apple nu sælger over 200.000 iPads om ugen i USA alene, hvilket er næsten dobbelt så mange 110.000 Mac'er, der sælges hver uge i USA. Analytikere reviderer salgsoverslag, og forudsiger også en række produktanalyser:

... Abramsky mener, at Apple vil sælge 8 millioner iPads i kalenderåret 2010. Det følger af hans tidligere forudsigelse af 5 millioner iPads i kalender 2010. Analytikeren mener, at produktet vil resultere i 25 procent kannibalisering, men øge omsætningen til 59, 7 milliarder dollar ...

Hvis det ikke er imponerende nok, kan resultaterne af denne anden rapport være. IPad har en utrolig høj forbrugertilfredshedsklassifikation på 91%

Kun 2% af iPad-ejere siger, at de er utilfredse med deres køb, og jeg er virkelig ikke så overrasket over dette. Når jeg har brugt en iPad en hel del selv, må jeg sige, at jeg er grundigt imponeret.

Jeg tror virkelig, at iPad er fremtidens forbrugerniveau computerenhed - bortset fra at det er her nu. Selvfølgelig er at købe en iPad lige nu en anden historie. Apple Stores sælges løbende ud af enheden og prøver at købe den online fra Apple rapporterer en 7 til 10 dages ventetid. Du kan stadig købe iPad på Amazon men mange sælgere forsøger at hente priser højere end MSRP, og situationen på eBay og Craigslist er endnu værre. Så hvis du er på markedet for en iPad, skal du måske vente lidt.