Hvordan overfører jeg billeder fra mit SD-kort til min pc?

SD-kort er en form for opbevaring, der er meget populær blandt mange elektronik som kameraer, printere, computere, telefoner og andre enheder. De findes i mange forskellige former, hastighedsklasser og formater, afhængigt af hvad de skal bruges til. På trods af de mange typer kort kan de alle normalt læses, fås og ændres let. Nogle computere leveres med indbyggede kortlæsere, og hvis du ikke har en af ​​dem, er en ekstern kortlæser let at finde. Overførsel af fotos er en simpel proces, der ligner at bruge et flashdrev.

Trin 1

Kontroller, at du har en SD-kortlæser på din computer. På mange nye stationære computersystemer vises det muligvis i form af mange forskellige slots på forsiden af ​​din computer. Du skal muligvis købe en multikortlæser, som du kan finde i mange elektronikbutikker som Best Buy eller Office Depot.

Trin 2

Fjern SD-kortet fra din enhed, og sørg for, at det ikke er indstillet til beskyttet tilstand. Mange SD-kort har en glidekontakt på hver enkelt. Sørg for, at den ikke er skiftet til beskyttet tilstand, så du kan få adgang til dine data.

Trin 3

Indsæt SD-kortet i kortlæseren. De fleste læsere har en plads mærket til SD-kort. Hvis ikke, er det let at finde den rigtige størrelse. Tving ikke kortet ind i åbningen.

Trin 4

Åbn "Denne computer" og se efter den flytbare disk. Dit SD-kort skal dukke op og lade dig få adgang til det fra din computer. Du kan nu overføre alle fotos fra SD-kortet til din computer ved at klikke og trække dem til den mappe, du ønsker, eller ved at kopiere og indsætte dem for at gemme dem på SD-kortet.

Højreklik på SD-kortet i "Denne computer", og klik på "Skub ud", og fjern det, når du er færdig.