Apple arbejder på skærme med privatlivets visningsfunktion

Et nyopdaget patent viser, at Apple arbejder på at opbygge displays, som har en unik evne til at styre deres synsvinkel, hvilket skaber en kontrollerbar privatlivstilstand, der blokerer perifer observation af skærmen. Denne "privatlivstilstand" ville blive aktiveret af noget som en touch-begivenhed, som øjeblikkeligt ville ændre visningsvinklen. Som sædvanligt blev dette patent fundet af Patently Apple, der siger:

Patentet beskriver en metode til at give en bruger mulighed for at styre displaylysbjælker i forskellige retninger for effektivt at give sig selv en ny privatlivsmulighed. Den nye privatlivstilstandstilstand tillader kun dem direkte foran skærmen at se indholdet. Enhver i periferien ville simpelthen se en tom skærm

Patentdiagrammet viser et design, der ligner en iPod Classic, men PatentlyApple siger "ikke blive fanget op i illustrationen, der viser en ældre iPod", fordi patentansøgningen er fokuseret på en bred vifte af touch-kompatibel bærbar hardware, lige fra musik og video afspillere, til computere og fjernsyn, og endda medicinsk udstyr.

Dette er en af ​​en række forskellige Apple-patenter, der for nylig har vist sig at vise, hvor innovativt Apple er. Ligesom alle patenter kan dette aldrig se dagens lys i et produkt, men det giver en fascinerende indsigt i Apples opfindelser, og hvem ved, måske vil vi se en kontrollerbar privatlivstilstand i iPads engang nede ad vejen?