Spilder opladere strøm, når den ikke er i brug?

Nogle mennesker finder det praktisk at lade opladere altid være tilsluttet stikkontakter ved blot at afbryde elektroniske enheder eller fjerne batterier, når de er færdige med opladningen. Desværre spilder mange sådanne opladere elektricitet, når de forbliver tilsluttet stikkontakter, men ikke i brug. Spild af elektricitet øger forureningen, hæver elektriske regninger og nødvendiggør opførelse af yderligere kraftværker. Heldigvis er det næsten altid muligt at afhjælpe dette problem uden store vanskeligheder.

Telefonopladere

De fleste mobiltelefonopladere mangler tænd / sluk-afbrydere, så de fortsætter med at trække elektricitet, når de ikke er i brug. I betragtning af at milliarder af mennesker verden over nu bruger mobiltelefoner, fremkalder det samlede elaffald forårsaget af denne type opladere stor bekymring. Natural Resources Defense Council anbefaler, at sådanne opladere trækkes ud, når de faktisk ikke oplader mobiltelefoner. Et alternativ er at tænde og slukke for dem med en stikkontakt eller en stikkontakt, der styres af en vægafbryder. Dette vil også beskytte dem mod strømstød.

Opladere til bærbare computere

Adaptere til bærbare og bærbare computere spilder strøm, når de afbrydes fra en bærbar computer, ifølge U.S. Department of Energy. Ligesom mobiltelefonopladere bruger de fortsat strøm, medmindre de er trukket ud af stikkontakten. Nogle har indikatorlamper, der vises, når de trækker strøm; andre gør det ikke. Hvis den bærbare computer ikke har noget batteri, eller den ikke længere accepterer et gebyr, skal du altid afbryde strømmen, når computeren ikke er i brug.

Batteriopladere

Nogle husholdningsbatteriopladere, der oplader aftagelige batterier (til lommelygter, ure, radioer osv.) Spilder også elektricitet, når de ikke er i brug. Det amerikanske energiministerium opfordrer folk til at trække stikket ud af batteriopladere, når de har afsluttet en opladning eller fjernet batterierne. Hvis opladeren ikke har en afbryder eller har en indikatorlampe, der altid lyser, spilder den sandsynligvis strøm, når den ikke er i brug. Overvej at bruge en timer til at lukke en batterioplader, når den er færdig med at oplade batterierne tilstrækkeligt.

Andre opladere

En række andre bærbare elektronik, maskiner og legetøj bruger også elektriske opladere til at aktivere deres indbyggede genopladelige batterier. Energy Star indikerer, at opladere til barbermaskiner, elværktøj og små apparater ofte spilder betydelige mængder strøm, mens de ikke er tilsluttet en enhed. Den eneste måde at kontrollere, at en oplader trækker elektricitet, når den ikke er i brug, er at slutte den til en wattmåler, der tilsluttes en standard stikkontakt og bruge den til at kontrollere strømforbruget.