Gem Mac App Store-adgangskoden til gratis download i Mac OS X

At skulle konstant indtaste Apple ID-adgangskoden for at downloade gratis apps fra Mac App Store er lidt irriterende, men takket være en ny indstillingsmulighed kan du stoppe godkendelseskravet for gratis apps, mens du stadig opretholder det for betalte appnedlastninger og til in- app køb i Mac OS X.


Dette fungerer ligesom det gør det muligt at tillade gratis downloads fra iOS App Store uden adgangskode på en hvilken som helst iPhone eller iPad, så hvis du kan lide den indstilling i mobilverdenen, overvej at aktivere den på Mac også.

Sådan tillader gratis downloads fra Mac App Store uden adgangskode

  1. Afslut App Store på Mac'en, hvis du har den åben
  2. Åbn Systemindstillinger fra Apple-menuen og gå til "App Store"
  3. Under "Password Settings" klik på "Free Download" og vælg "Save Password"
  4. Under "Køb og køb i indkøb" vælges enten "Altid kræve" eller "Efter 15 minutter", hvad er spørgsmålet "Kræv en adgangskode til yderligere køb efter et køb fra App Store med denne computer?" Vedrører, hvilken som helst passer til din Mac-brug
  5. Forlad System Preferences og genstart Mac App Store

Nu kan du downloade enhver Mac-app, der ikke er betalt, og du behøver ikke logge ind med Apple ID hver gang.

Afhængigt af den indstilling du valgte for køb, kan du gøre det samme med en betalt download, hvis købet vises inden for den tildelte tid siden godkendelse.

Evnen til at gemme appbutikens adgangskoder til gratis downloads fra Mac App Store er inkluderet i de seneste versioner af Mac OS X. Alt andet end 10.11 indeholder evnen, mens tidligere versioner ikke vil.

Som det fremgår, er denne funktion lige så nyttig på iPhone og iPad, hvis du finder dig selv at downloade mange gratis apps og ikke ønsker at håndtere adgangskodeindtastning eller Touch ID.