Sådan ses YouTube-links i Safari på iPhone og iPad I stedet for at åbne YouTube-app

Hvis du har en iPhone eller iPad med tredjeparts YouTube-appen installeret, kan du bemærke, at når du klikker for at åbne et YouTube-link fra Safari eller andre steder, vil du opdage, at han åbner en YouTube-app for at se videoen. Dette sker, selvom du vil se YouTube-videoen på YouTube-webstedet i Safari til iOS.

Der er nogle løsninger på denne situation, som hver især giver dig mulighed for at blive på YouTube-webstedet i Safari, så hvis du er irriteret over YouTube-appens lancering (eller forsøger at åbne siden i appen), når du ser YouTube-videoer fra en iOS-enhed, læs videre for at lære dine muligheder.

Mulighed 1: Annuller "Åbn denne side YouTube" -forespørgsel

Hvis du for nylig har installeret YouTube-appen, kan du muligvis se en anmodning, når du besøger en YouTUbe-URL, der spørger "Åbn denne side på YouTube?"

Tryk let på "Annuller", og tryk derefter på URL-linjen i Safari, og tryk på knappen Gå / Return igen. Dette bør medføre, at YouTube bliver i Safari og se videoen.

Valgmulighed 2: Hold YouTube i Safari ved hjælp af den mobile URL-trick

Den næste mulighed er at ændre webadressen til den YouTube-video, du vil se i Safari på iOS.

  1. Tryk let på URL-baren for Safari, når du lægger en YouTube-URL (eller indsæt den i Safari-webadresselinjen)
  2. Se efter "www.youtube.com" og erstat "www" med "m", så URL'en ser ud som: "m.youtube.com" og tryk derefter på Gå

Mulighed 3: Slet YouTube-appen i iOS for at forhindre lancering

Dette er lidt radikalt, men hvis du er frustreret af Safari, omdirigerer du stadig YouTube-links til YouTube-appen i iOS og ikke kan klare de tidligere løsninger, så er det bare en løsning at slette YouTube-appen fra iOS.

  1. Gå til startskærmen på iPhone eller iPad og find appen "YouTube"
  2. Tryk og hold, indtil appen begynder at jiggle, tryk så på "X" og derefter "Slet"

Ved at afinstallere appen fra iOS, vil YouTube-videoer altid indlæse i Safari, da der ikke længere vil være en YouTube-app installeret til at starte på iPhone eller iPad.

Forresten, hvis du bruger en meget ældre version af iOS, kan du stole på Restriktioner-tricket beskrevet her for lignende effekt, men det har stort set samme virkning som at slette appen i moderne iOS-udgivelser.

Kender du til andre løsninger, løsninger eller tricks til at håndtere YouTube-links i iOS? Lad os vide i kommentarerne!