Sådan bruges Google Earth Ocean View

Google driver løbende innovation inden for websøgning ved at tilbyde opdaterede produkter. Google Earth er et eksempel på denne løbende indsats. Dette virtuelle kortlægningssystem, der indeholder en række forskellige tilbehør, erobrer løbende nye grænser ved hjælp af yderligere søgemuligheder. Som en ekstra bonus er den grundlæggende version gratis.

I 2009, med starten af ​​Google Earth version 5.0, blev en række nye muligheder rullet ud. Havudsigt var en af ​​disse muligheder og blandt de mest fængslende. Nu har brugere den luksus at afslappet stopper ved nogle af vores Jordens mest fascinerende havplaceringer, både over og under bølgerne.

Trin 1

Naviger til Google Earth-produktwebstedet. Kontroller, at din computer overholder minimumssystemkravene. En liste er tilgængelig ved at klikke på "Hjælp" og derefter "Systemkrav." Installer Google Earth version 5 ved at klikke på "Download Google Earth 5." Installationsguiden guider dig gennem trinene og beder dig om at gemme og køre programmet. Når det er installeret, vises Google Earth-ikonet på dit skrivebord.

Trin 2

Klik på Google Earth 5.0, og gå til "Vis" på din værktøjslinje. Sørg for, at indstillingen "Vandoverflade" har et flueben ved siden af. Også dine muligheder under menuen "Værktøjer" skal indstilles til at se terræn.

Trin 3

Find et område af havet, du ønsker at udforske, på Jordkortet. Brug zoom- og navigeringsknapperne i øverste højre hjørne af skærmen til at fokusere på det område.

Du kan navigere til forskellige områder på din skærm enten ved at bruge musen til at gribe og flytte til forskellige områder af kortet eller ved at bruge pilene på det cirkulære drejeknap med håndikonet. Zoom ind eller ud ved at klikke på plus- og minustegnene på zoombjælken Google Earth. Når du har zoomet ind på et bestemt område, kan du bruge den cirkulære urskive med øjeikonet til at se dig rundt fra et stationært punkt.

Du kan bruge navigationsværktøjerne til at forblive på overfladen eller bevæge sig under vand ved at justere din hældning og zoome ind og ud. Vipning til en anden vinkel kan opnås ved at trykke på "Kontrol" -tasten på dit tastatur og derefter klikke på venstre museknap. Når tværstangen vises, kan du trække op eller ned for at justere hældningen.

Trin 4

Undersøg yderligere funktioner ved at finde "Lag" -panelet i nederste venstre hjørne af skærmen. I denne menu skal du finde og markere afkrydsningsfeltet, der svarer til "Ocean" -muligheden. Dette fremhæver alle underindstillingerne til havforskning og viser tilsvarende ikoner på dit globale kort.

Udpeg de specifikke ting, du gerne vil se eller søge ved at maksimere undermenuen under "Ocean" i menuen "Lag". For eksempel, hvis du kun vil se skibbrudssider på dit kort, skal du sørge for, at der kun er et flueben ved "Skibsvrag" under menuen "Lag". Spil rundt med mulighederne --- ved at tilføje og fjerne markeringer i forskellige felter under undermenuen "Ocean" --- for at isolere forskellige funktioner og finde dem, du bedst kan lide.