Hvad er grænser for PayPal-tilbagetrækning?

PayPal-medlemmer, der har gennemført alle trin i kontoopsætning og verificeret deres oplysninger, har ingen udbetalingsgrænser. Med andre ord, når du har din konto i orden, er du fri til at flytte penge ud af PayPal efter ønske. Når du først registrerer dig, begrænser PayPal dog din mulighed for at trække penge fra din konto til din bank som en sikkerhedsforanstaltning.

PayPals tilbagetrækningsgrænse

PayPal-konti starter med en månedlig udbetalingsgrænse på $ 500. Denne grænse gælder kun for penge i din PayPal-saldo, som du vil overføre til din bank, ikke for penge, du sender til andre PayPal-medlemmer, så det kommer kun i spil, hvis du modtager betalinger via PayPal. For at hæve mere end $ 500 pr. Måned skal du bekræfte en eller flere af dine bankkonti eller kredit- eller betalingskort.

Tips

PayPals måned nulstilles på dagen i den måned, du åbnede din konto, ikke den 1..

Kontroller din grænse

For at kontrollere dine kontogrænser skal du logge ind, gå videre til siden Kontosammendrag og klikke Se, hvor meget du kan sende med PayPal på sidepanelet. Den følgende side viser status for alle grænser på din konto, inklusive grænsen "Udtag penge". Hvis du har en bekræftet bank eller et kort, læser det "Limit Lifted." Ellers skal du klikke på Løftegrænser at give de nødvendige oplysninger for at fjerne grænsen.

Hvad er grænser for PayPal-tilbagetrækning?

Tips

  • PayPal begrænser også, hvor meget nye konti kan sende. Før bekræftelse er du begrænset til $ 2.000 sendt. Bekræft en bankkonto for at bekræfte din konto og fjerne denne grænse.
  • PayPal begrænser individuelle transaktioner til $ 10.000. Du kan ikke fjerne denne grænse.
  • Andre grænser kan pålægges pr. Konto, f.eks. Hvis PayPal har mistanke om, at din konto er kompromitteret. Brug det samme Se, hvor meget du kan sende med PayPal link for at se og håndtere andre grænser.

Bekræft en bank eller et kort

Når du klikker Løftegrænser, PayPal gennemgår bekræftelse af dine oplysninger (eller tilføjelse af en bankkonto, hvis du endnu ikke har tilføjet en). Nogle banker understøtter øjeblikkelig bekræftelse, hvis du giver PayPal dine onlinebankoplysninger. For andre banker sender PayPal dig to små indskud. Når de ankommer, skal du besøge siden Lift Limits igen og rapportere deres beløb for at bevise din identitet.

Bekræftelse af kredit- og betalingskort fungerer på samme måde. PayPal opkræver dit kort et lille beløb. Tjek kortets erklæring for at finde et kodenummer, der er knyttet til afgiften. Gå tilbage til siden Lift Limits, og indtast koden for at bekræfte, at kortet er dit eget.