Sådan afblokeres min eBay-konto

Der er forskellige grunde til, at en bestemt eBay-konto bliver blokeret. For konti markeret som "Suspenderet" inkluderer almindelige årsager en mistænkt kontoovertagelse eller begrænsning af kontoen på grund af gentagne overtrædelser af politikkerne. Der er dog tilfælde, at en konto muligvis ikke er i "Suspenderet" -status, men på grund af visse begrænsninger, som en sælger har foretaget, vises bud eller køb fra købere som "Blokeret". Afhængigt af årsagen til, at en konto blev blokeret, kan kontoindehavere tage aktive skridt til at gendanne deres konti eller fjerne blokeringen af ​​dem.

Konto suspenderet på grund af en kontoovertagelse

Trin 1

Gå til eBay-webstedet, og klik på "Hjælp".

Trin 2

Klik på knappen "Kontakt os".

Trin 3

Klik på linket "Jeg tror, ​​nogen brugte min konto."

Klik på knappen "Chat med os", og følg vejledningen for at tale med en live kundesupportagent, der hjælper dig med at gendanne din konto.

Konto suspenderet af andre grunde

Trin 1

Log ind på din eBay-konto og klik på "Hjælp".

Trin 2

Klik på knappen "Kontakt os" og indtast "Suspenderet" i feltet "Spørg".

Trin 3

Klik på knappen "Send os e-mail" og send en besked til eBays kundesupport angående problemet på din konto.

Vent på eBays svar. Deres svar beskriver de trin, du skal følge for at rydde din konto.

Kontoblokeret besked, når du køber eller byder på

Trin 1

Klik på linket "Stil et spørgsmål" nederst på varens side.

Trin 2

Rul ned på siden, og klik på "Kontakt sælger."

Trin 3

Indtast en besked til sælgeren, der beskriver den "blokerede" fejl, som du fik, da du byder på eller forsøger at købe deres vare.

Vent på sælgerens svar. Sælgere placerer bestemte blokke, der begrænser bestemte købere fra at byde eller købe deres vare. De kan fortælle dig, hvis disse blokke er blevet løftet til din konto, og du kan fortsætte med at købe. De kan også give dig den specifikke grund til, at din konto ikke kan købe varen (dvs. du bor i et land, de ikke sender til).