Sådan finder du Yahoo-skærmnavne

Chatter online er en populær måde at kommunikere på, der bruges af mange mennesker. Du kan nemt sende onlinemeddelelser til venner og familie fra dit eget hjem, selv mens du arbejder på et andet projekt på din computer. Du kan finde Yahoo-skærmnavne ved at klikke på en knap, så du enten kan finde et nyt skærmnavn til dig selv eller give dig mulighed for at spore venner ved at finde deres Yahoo-skærmnavne.

Find et Yahoo-skærmnavn til dig selv

Trin 1

Åbn en internetbrowser, og gå til http://www.Yahoo.com.

Trin 2

Klik på fanen "Yahoo Messenger" i venstre side af siden, et pop op-vindue vises.

Trin 3

Klik på "Tilmeld dig", og du vil blive omdirigeret til en tilmeldingsside.

Trin 4

Indtast personlige oplysninger såsom navn, køn, fødselsdato.

Trin 5

Indtast det skærmnavn, du vil bruge, under "Vælg ID og adgangskode." Hvis skærmnavnet ikke er i brug, kan du registrere det. Hvis en anden allerede har registreret det skærmnavn, vises en lille boks, der fortæller dig at prøve et andet navn og giver dig også forslag til lignende navne, der er tilgængelige.

Trin 6

Vælg den adgangskode, du vil bruge, med skærmnavnet.

Trin 7

Svar på to sikkerhedsspørgsmål og svar, der hjælper dig, hvis du glemmer din adgangskode, og som også forhindrer andre i at logge ind på din konto uden tilladelse.

Klik på "Opret min konto", når alle oplysninger er udfyldt, og du er nu i stand til at bruge skærmnavnet.

Find en anden Yahoo-skærmnavn

Trin 1

Åbn en internetbrowser, og besøg Yahoo 360-hjemmesiden (http://360.yahoo.com/search.html).

Trin 2

Log ind på din konto ved at indsende dit skærmnavn og din adgangskode.

Trin 3

Indtast det skærmnavn, du leder efter, i feltet "Søg" på højre side af siden. Indtast så mange oplysninger, som du kender; skærmnavn, personens rigtige navn, delvis skærmnavn osv.

Gennemse søgeresultaterne, indtil du finder den person, du leder efter. Klik på deres skærmnavn, så kan du se deres profil og sende en privat besked.