Fungerer mynte med hurtigbøger?

Mint er en online budgetteringsapplikation, der lader dig indtaste og spore udgifter, indtægter og gæld. Applikationen er gratis og inkluderer en brugervenlig grænseflade til indtastning af dine økonomiske oplysninger. Mint fungerer ikke med QuickBooks - et enkeltstående regnskabsprogram til små virksomheder til Windows og Mac-systemer. Mint kan ikke overføre dine økonomiske data til QuickBooks og kan heller ikke hente oplysninger fra QuickBooks.

Adgang til mynte

Du kan få adgang til Mint via enhver internetbrowser inklusive Internet Explorer, Google Chrome, Safari, Firefox og Opera. Naviger din browser til linket "Mint" (mint.com/), og klik på knappen "Tilmeld" i øverste højre hjørne for at oprette en gratis konto, eller klik på knappen "Log ind" for at logge ind på hjemmesiden, hvis du allerede har en konto. Hvis du tilmelder dig første gang, skal du følge vejledningen på skærmen for at afslutte registreringsprocessen. Når du har oprettet din Mint-konto, kan du indtaste dine personlige økonomiske oplysninger og oprette advarsler, der advarer dig, når du har overskredet dit månedlige budget.

QuickBooks

QuickBooks er rettet mod små virksomheder, mens Mint er rettet mod personlige budgetter. QuickBooks kan købes fra kontorartikler, computer- og elektronikbutikker samt direkte fra Intuit, applikationens producent. Mint er også en del af Intuits portefølje af virksomheder, men de to applikationer deler intet andet end en virksomhedstilknytning. QuickBooks indlæses på din computer via en cd-rom og inkluderer en installationsguide og en brugervenlig dataindtastningsgrænseflade.

Mint og andre intuitprogrammer

Mint fungerer heller ikke med Quicken, et finansielt program til personlige budgetter og konti, og det er heller ikke i stand til at overføre data til TurboTax, et indkomstskatafslutningsprogram. Mint fusionerede og erstattede Quicken Online-tjenesten, da Intuit købte Mint i 2009. Quicken Online var en lignende internetbaseret personlig budgetteringstjeneste.

Mint og bærbare enheder

Du kan også få adgang til din Mint-konto på din Android-baserede telefon eller iPhone samt tablet-computere og netbooks. Mint-appen er tilgængelig direkte fra Android- og Apple-appbutikker og fra Mint.com-webstedet. Applikationen inkluderer sikkerhedsforanstaltninger, der er verificeret af VeriSign, TRUSTe, Hackersafe og RSA Security på både dets websted og versioner af bærbare enheder.