Sådan oprettes og administreres dit eget websted

Opbygning og vedligeholdelse af et websted er ikke kun for professionelle. Du kan oprette og administrere et websted for at promovere en interesse, sælge et produkt eller dele noget, du tror, ​​verden har brug for at høre. I sidste ende kan opgaven med at oprette et websted være så enkel eller så kompliceret, som du vil, og du kan udføre opgaven med gratis onlineværktøjer eller med mere avanceret købt software.

Trin 1

Registrer et domænenavn via et websted såsom Domain.com, Register.com eller GoDaddy.com. Dette er dit websteds webadresse, som er et unikt navn efterfulgt af "www." og efterfulgt af et domæne, såsom ".com", ".org" eller ".net." Du betaler normalt et årligt gebyr på mellem $ 5 og $ 20 for at beholde et domænenavn.

Trin 2

Køb tjenesterne fra en webhost, såsom GoDaddy.com, Hostgator.com eller Asmallorange.com. Dette giver dig lagerplads og båndbredde til at placere dit websted på Internettet og modtage besøgende. Din udbyder giver dig instruktioner til at vedhæfte dit domænenavn til din hostingkonto.

Trin 3

Design dit websted med betalt software såsom Microsoft Expression Web, Adobe Dreamweaver eller Web Studio. Du kan også bruge et gratis site-building-program, der følger med din hosting service. Du kan også opbygge dit websted med et gratis program, såsom Yahoo! SiteBuilder, WordPress eller Google Sites. De fleste programmer har en indbygget guide, der fører dig trin for trin gennem designprocessen. Flere online-programmer tilbyder også gratis (men begrænset) hosting og en webadresse.

Trin 4

Tilføj indhold. Baser hver side omkring en håndfuld relevante søgeord, idet du nævner dem et par gange på hver side. Nøgleord hjælper søgemaskiner med at genkende dit websteds relevans for et givet emne og henvise læsere til dit websted.

Trin 5

Upload dit websted til Internettet. Din hostingudbyder tilbyder specifikke instruktioner til upload af dine designfiler via et kontrolpanel. For onlineprogrammer som WordPress.com og Google Sites skal du klikke på "Gem" eller "Udgiv".

Trin 6

Log ind på din hosting-konto eller til instrumentbrættet i dit online site-building-program for at administrere og opdatere filer, sider og indlæg.

Trin 7

Markedsfør dit websted ved hjælp af gratis sociale medier og netværksværktøjer, såsom Facebook, Twitter og Digg.

Byg indgående links